Kveldens løp var lagt til Sognsvann og området rundt Nedre Blanksjø, Oslos geografiske midtpunkt. Løpet gikk som fellesstart med en sommerfuglegafling ut fra 1. post. Legendar, Ola og Kari løp 4,3 km, mens Lokal 3,6 km.

Legendarklassen ble vunnet av Rasmus Rørholt Teisen, Nydalen på tiden 28,25 min og han var dermed kun 2 sek foran Simen Aamodt, Nydalen.

I Ola-klassen var det juniorene som toppet resultatlisten med Teodor Mo Hjelseth, Nydalen først med tiden 30.47, med Philip Lehmann Romøren, Fossum på 2. plass 2,36 min etter.

Kari-klassen ble vunnet av Ida Marie Flågen, Heming foran Elise Wærp Hauge, Nydalen.

Lokal-klasse som løp litt kortere enn de tre overnevnet, ble vunnet av Torstein Hole, Nydalen med tiden 27,25 min. Her fulgte Sondre Zahl Hagen, Fossum, 49 sek bak. Rekrutt-klassen, som ikke hadde fellesstart ble vunnet av Christian Berge Gjellestad, Nydalens SK, mens på 2. plass fulgte Kristine Woldene, Fossum.

Nå gjenstår det kun et innledende løp, førstkommende onsdag fra Østmarksetra og finalen uken etter i Lillomarka.