- Jeg ble gjort oppmerksom på at dere ønsker å fokusere på lavterskelgrupper når det gjelder trening. Veldig bra! ...sier Torild Delin Kollsgård i Sandnes Sykleklubb. - I Sandnes Sykleklubb har vi nettopp dette tilbudet i tillegg til flere andre type treningsgrupper.

http://www.sandnes-sykleklubb.no/index.php/mosjonister/trening/lavterskeltreninger
 


Torild Delin Kollsgård har sendt oss oppsummeringen nedenfor, og kanskje blir flere i distriktet fristet til å bli med.

Lavterskeltilbud for alle hver onsdag
Hver onsdag har vi lavterskeltilbud for absolutt alle – uavhengig av kjønn, alder og form. Vi tilpasser treninger slik at alle føler at de har utbytte av det, samt at alle føler de kan være med uansett om en er sprek eller ikke.

Fra månedsskiftet mars/april frem til november er det sykkelen som gjelder, der kan alle være med og det er ikke noe «press» til å ha en type sykkel – en kommer med den en har. Eneste som er ett krav er at en bruker hjelm.

jenter_paa_hjul_2105 (640x355).jpg

Fra november til uti mars engang er det løping som gjelder på onsdager. Samme prinsippet der. Vi møter kl 18.00 og starter treningen på likt. De sprekeste løper til endestasjonen og supplerer med ekstrarunder slik at en kommer til mål omtrent likt med de som løper saktere. Vi legger etter hvert inn individuelle  intervallperioder i løypa slik at alle kan forbedre formen sin sakte men sikkert om de ønsker det.

Hvis noen ønsker å gå eller bare løpe ekstra rolig så er jo selvsagt det også OK. Vi motiverer hverandre, oppmuntrer og pusher hverandre slik at vi blir gode sammen. Mål setter vi også – antall km vi skal klare innen en tidsperiode, arrangerte løp ofte på en mil, eller for noen - halvmaraton, valgfritt selvsagt.

Mottoet vårt er : «Alle mann alle» 

0305_1.jpg