Det var en helt ny trase som Kjel Nystuen hadde funnet til  høstens fjerde uhøytidelige treningsløp. Den snaut 4 km lange løypa fra Hornmoen til Rølsåsen heller slakt oppover med en høydeforskjell på 75 m.

Kjell Nystuen var igjen eldst - og raskest i det første heatet for klasser fra 16 år og oppover. Denne gangen var det fem klassisk løpere i feltet, og vetaneren Trond Flatemo staket i mål to sekunder foran junioren Kristian Joten Andersen. Yngste pulje ble nok en gang vunnet av Thomas Sandberg som ble klokket inn på 11.32 og samme tid som rulleski-entusiasten  i super(veteran)klassen. Det var totalt 20 løpere som tok ukens rullende utfordring.

Bildet: Martin Storberget (5) og Sondre Estenstad Bjørsland (4) presset hverandre bra også denne gangen.Ett sekund skilte de to blåkledde på målstreken i Rølsåsen.