Vi har lagt opp programmet slik at det skal være enkelt å komme seg til Ilsetra enten en kjører bil eller kommer med tog fra nord eller sør til Lillehammer stasjon. På fredagen har vi lagt opp til felles drosjetransport fra Lillehammer stasjon. Denne har to avganger: Den ene går kl. 13.15 og korresponderer med morgentoget fra Trondheim som er på Lillehammer kl. 12.49 og med toget fra Oslo som ankommer kl. 12.43. I tillegg har vi en drosjeavgang kl. 16.30 som korresponderer med tog fra Oslo som er på Lillehammer kl. 16.08. Kommer du med tog til andre tidspunkter enn dette, må du selv ordne med drosje eller annen transport fra Lillehammer til Hafjell.

Retur fra Ilsetra til LIllehammer på søndag blir med drosje kl. 15.00. Toget til Trondheim går fra Lillehammer kl. 16.11, mens toget til Oslo går kl. 16.14.

Se også: Slik blir Kondis sin løpesamling på Hafjell 21.-23. august - se stor bildeserie

Det er fortsatt 7 ledige plasser, påmeldingsfristen er 10. august, se link til påmelding lenger ned.

Program for helgen

Fredag
Kl. 17.00

Vi starter med enkle drilløvelser og teknikktrening. Denne økta ledes av president Tim Bennett i Kondis.
Deretter deler vi oss inn i tre grupper for en liten løpetur i området rundt Ilsetra. Løpelederne er: Tim Bennett, Trond Hansen og Marianne Røhme.

Kl. 19.00
Middag med sosialt samvær

Kl. 20.30
Foredrag: «Min vei fra overvektig barn og ungdom til spiseforstyrrelser». Tim Bennett forteller om sine problemer med spiseforstyrrelser og hvordan han klarte å bli frisk.
Informasjon om lørdagens turvalg. 

Lørdag

Kl. 08.00-09.30
Frokost

Kl. 09.30
Foredrag: «Min treningsfilosofi» ved tidligere OL-vinner i lagsprint og mangeårige langløper på ski, Øystein «Pølsa» Pettersen.

Kl. 10.30
Langtur i fjellheimen. Vi tar med matpakke og drikke, og drar ut på en lengre løpetur i fjellheimen. Det blir tre ulike distanser å velge blant. Løpelederne er: Tim Bennett, Trond Hansen og Marianne Røhme

Kl. 16.30
Styrketrening for løpere ved Tim Bennett

Kl. 19.00
Middag og informasjon om søndagens turvalg. 
 

Søndag

Kl. 9.00
Frokost

Kl. 10.30
Mellomlang løpetur i fjellheimen. Løpeledere blir Tim Bennett, Trond Hansen og Marianne Røhme

Kl. 13.00
Lunsj og avslutning

Kl. 15.00
Felles avreise for de som skal være med drosje tilbake til Lillehammer.

 

Pris og betingeler

Treningshelgen koster 4.900 kroner og inkluderer følgende:

  • Overnatting i enkeltrom i leilighet delt med en annen deltaker. 
  • Alle måltider: Middag fredag og lørdag kveld. Frokost lørdag og søndag morgen. Matpakke på lørdag og lunsj på hotellet på søndag. 
  • Alle treninger og foredrag.
  • Drosje tur/retur Lillehammer stasjon og Ilsetra til følgende tider: Fredag kl. 13.15 og 16.30 og søndag kl. 15.00. (De som har behov for drosje utover det som er bestilt av Kondis, må dekke dette selv. Vi har forhandlet oss fram til en pris av 800 kroner for drosje en vei av Lillehammer Taxisentral). 
     

Det faktureres et depositum på 1000 kroner ved påmelding. Dette trekkes ifra på sluttfakturaen. Vi har reservert plass for 25 personer inkludert lederne.

Synes du dette høres interssant ut, kan du melde deg på ved å sende oss en e-post til kondis@kondis.no

Vi gleder oss til en hel helg i fjellet sammen med dere!


Med vennlig hilsen

Tim, Trond og Marianne