17. mai er Norges nasjonaldag og normalt en dag nordmenn feirer i fellesskap med stor folkefest, musikk, glede og 17. mai-tog.

Koronaviruset gjorde feiringen i 2020 annerledes, men Oslo Maraton bidro til 17. mai-feiringen med et virtuelle løp, 17. mairaton, og inviterte alle til å kle seg i rødt, hvitt og blått. Målet var å spre glede, mestringsfølelse og fellesskap, og gi alle et morsomt alternativ til feiringen av nasjonaldagen.

Les reportasje på kondis.no fra fjorårets massemønstring

(Artikkelen fortsetter nedenfor bildet)
Lars Ivar Henriksen.jpgMed stor entusiasme deltok triatleten Lars Ivar Henriksen i 17. mairaton i fjor i vakre omgivelser i Danmark. (Foto: privat)

I år arrangerer Oslo Maraton nok et 17. mairaton hvor alle er velkommen til å delta. Du kan løpe hvor som helst og når som helst innenfor arrangementsperioden 14. til 17. mai.

Deltar gjør du ved å melde seg på og registrer løpet ditt når du har fullført en av distansene. Det er trekning av mange flotte premier i tillegg til at også vinneren av hver distanse får premie. 

Mer detaljert informasjon om 17. mairaton

mairaton-distanser.jpg

Distansene du kan velge mellom:

  • Barnas Mini Mairaton
  • 3 x hurra! (3 km)
  • 3 x hurra Racing (3 km for rullestol)
  • Jordbærmila (10 km)
  • Jordbærmila Racing (10 km for rullestol)
  • Halvmaraton (21 km)
  • Maraton (42 km)
  • Trippelen (73 km)

Mer informasjon om 17. mairaton

Arrangementets facebook-side


Påmelding til 17. mairaton kan gjøres her

17. mai t-skjortene kan kjøpes her

t-skjorter.jpg

40-årsjubileum
Oslo Maraton ble arrangert første gang i 1981, så det er dermed 40-årsjubileum i år. Arrangøren lover både markering og feiring, men foreløpig er det usikkert i hvilken form Oslo Maraton kan gjennomføres til høsten. Løpet er satt opp på terminlista til 18. september. 

– Covid-19 påvirker fremdeles samfunnet vårt i 2021, og det er vanskelig å si hvordan høsten vil se ut. Vi i Oslo Maraton skal gjøre alt vi kan for å få til en fysisk gjennomføring av løpet vårt i 2021, som både gir trygghet og løpeglede, skriver Oslo Maraton på sin nettside

start_50D3440.jpgForeløpig er det usikkert i hvilken form det "ordinære" Oslo Maraton kan gjennomføres til høsten. Løpet er satt opp på terminlista til 18. september. Her fra starten i 2019. (Foto: Bjørn Johannessen)
 

Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957