Den norske bestenoteringen tilhører Trine Mjåland som løp på 1.28,28 i 2014. Dit var det et stykke, og Hedda Hynna var ikke helt fornøyd med løpet sitt: 

- Jeg begynte litt for fort, deretter ble det litt 800-fart, så gikk det over i 600-fart og så avsluttet det med 400-fart. Jeg føler at jeg ikke løste løpet godt nok i forhold til hva som var ideelt. I en slik konkurranse blir det også litt viktig for meg å ta seieren. Det gjør at fokus ikke først og fremst blir på tiden. 1.29 var ok, men ikke noe bedre enn det. Jeg har løpt bedre før, selv om det er en distanse jeg løper sjelden, fortalte Hedda til Kondis etter løpet. 

Hedda Hynne hadde bare en konkurrent, og det var sveitsiske Selina Büchel som startet to baner utenfor og dermed også en god del foran Hedda. 

- Det var veldig merkelig å løpe i delte baner, Jeg var innstilt på at det kunne være utfordrende, så jeg prøvde å konsentrere meg om meg selv, forklarte Hedda som ikke fikk noe helt konkret svar på hvor god hun er, etter kveldens løp. 

- Det er litt vanskelig å si hvordan 800-formen er nå som sesongstarten har blitt utsatt. Jeg har følt meg bra på trening, så i utgangspunktet hadde jeg håpet å løpe litt bedre. Men slik er det i starten av sesongen. Vi har forskjøvet sommertreningen litt, og et treningsopphold i utlandet ble avlyst, men ellers har jeg fått trent bra i koronaperioden, sa en som vanlig veldig meddelsom Hedda Hynne. 

Hedda Hynne_Mål1_DSC4583.jpg
Det stod ikke på innsatsen da Hedda Hynne løp på 1.29,06 på 600 meteren. (Foto: Samuel Hafsahl) 
 

1 1 NOR
 
1:29.06
SB 
  1:28.81
2 3 SUI
 
1:30.10
SB 
  1:25.45


Hedda Hynne_Mål3_DSC4588.jpgSeieren var sikra, sjøl om persen glapp med veldig liten margin. (Foto: Samuel Hafsahl) 

Oversikt over alle Kondis-sakene fra Impossible Games 2020

Start-/resultatlister
 

Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957