Den som løp desidert raskest på 5-kilometeren var Casper Bergmann Henriksen som løp i mål på tida 16.20. Beste dame ble Kristin Waaktaar Opland på tida 19.22. Begge løp de for Team Kondis Trondheim og trener til daglig med Kondistreninga Trondheim. Vinnerne fikk hvert sitt par Mizuno løpesko i premie.

Det ble også trukket to par Mizuno løpesko blant de øvrige deltakerne. Disse ble vunnet av Rolf Nielsen, som stilte i start i klassen 80 år, og Lena Holte-Møane.

I tillegg fikk vi syv par Hoka løpesko som vi brukte som uttrekkspremier. De heldige vinnerne ble: Ada Skoglund, Lone Nielsen, Veiko Saarestik, Inge Asbjørn Haugen, Rune S. Sandnes, Tim Bennett og Ger Jensen.

Som om ikke det var nok fikk vi to par On Cloudmonster som vi brukte som uttrekkspremier. Disse ble vunnet av: Jan Erik Svandal og Cathrine Haraldsen.

Hoka bidrar med et skopar til alle vinnerne av Kondisløpet  sommer 2021
Hoka: Fra Hoka har vi fått 7 løpesko i premier til Kondisløpet 5-kilometer. (Foto: Hoka)

Uttrekkspremier til Team Kondis-deltakere

Som vanlig har vi også trukket to premier blant de som har meldt på med Team Kondis som lag. Her var det Turid Støa Bergmann og Henning Mortensen som vant hver sin løpetights og T-skjorte.

Videre trakk vi to vinnere av valgfrie bøker fra Kondisbutikken. Disse ble: Wilhelm Beck og Sol Hagen.

Team Kondis  produkterTeam Kondis  produkter
Premier: Fra teamkondis.no har vi gitt en Rush løpetights og en t-skjorte i valgfri farge til to deltakere som har meldt på med Team Kondis som lag