Allerede 201 dager før startskuddet smeller på Svendsrudmoen på Røyse er Hytteplanmila fulltegnet, med 3000 påmeldte! Hytteplanmila feirer 15-årsjubileum lørdag 19. oktober.

- Arrangøren mottar allerede nå tilbakemeldinger fra mange skuffede mosjonister, sier løpsleder Jon Anders Kvisgaard.
- Er det virkelig sant at løpet er fulltegnet allerede? Og, ja, dessverre er det slik. Vi skulle gjerne tatt imot flere, men vi har begrensninger med hensyn til logistikk, parkering og kapasitet ute i løypa, sier Kvisgaard.

Totalt vil det bli cirka 3500 påmeldte i år. Noen bedrifter og klubber har plasser som foreløpig ikke er inne på deltakerlisten. I tillegg kommer også et sterkt elitefelt, som starter i egen startgruppe. Arrangøren vil også vurdere å legge ut et begrenset antall ekstra startplasser senere. Informasjon om dette legges ut på Hytteplanmilas hjemmeside.

PÅMELDTE
LØPETS HJEMMESIDE
HYTTEPLANMILA PÅ FACEBOOK

Viktig endring i år
I år blir det flere startpuljer og luke mellom hver startpulje. Det vil gi mer luft mellom deltakerne ute i løypa. Jubileumsløpet får startpuljer fra elite til 100 minutter, og det blir fartsholdere fra 37.30 til 100 minutter.

Se også: Hytteplanmila med fem stjerner fra European Athletics «Quality Road Race»
Fra fjorårets løp: Henrik Ingebrigtsen og Meraf Bahta vant Hytteplanmila under ideelle forhold
Kondis' samleside for Hytteplanmila

Her fra fjorårets løp der Henrik Ingebrigtsen vant på ny løyperekord, med broren Filip på 2. plass. (Foto: Kjell Vigestad).