Kvalitetslop[1].gifFurusjøen Rundt-løpet inngikk samarbeidsavtale med Kondis i 2015 og ble da Kvalitetsløp. I juli i år ble løypene kontrollmålt. Furusjøen Rundt-løpet ble målt til å være 17.926 meter

I 2017 er det 14. gang Furusjøen Rundt-løpet arrangeres – og hvert eneste år i nyere tid har påmeldingstallet øket.  I fjor var det totalt 347 løpere i alle aldre påmeldt. 306 fullførte løpet og det er altså deltakerrekorden.

Furusjøen Rundt-løpet så dagens lys allerede i 1966, og ble arrangert noen år på 60- og 70-tallet. Deretter ble det mange pauseår før man blåste liv igjen i løpet i 2011 og fikk en komplett Furusjøen Rundt-trippel med renn, ritt og løp.

Årets løp går lørdag 2.september  avslutter Furusjøen Rundt-trippelen. Tidligere i år gikk Fursjøen Rundt- Rittet og Furusjøen Rundt-Rennet. Du leser rKondisreportasjene her:
 Furusjøen Rundt-rittet ble et virkelig eventyr i Rondane
 «The best ever» Furusjøen Rundt-rennet

Jan Olav Beitmyren, Gjøvik Sykkelklubb og Kirsti Kolseth, Tormod Skilag leder trippelen før det avsluttende løpet. Her er stillingen sammenlagt  etter rennet og rittet.

Insta-Konkurranse.jpg
Furusjøen Rundt går i flotte naturomgivelser og byr på en rekke forskjellige distanser  som gjør det til et flott løp å ta med hele familien på.

  • 18 km Furusjøen Rundt-løpet
  • 8 km Furusjøen Rundt-løp/marsj
  • 2 km Furusjøen Rundt Ungdom
  • 1 km Furusjøen Rundt Snute
  • Snipp – Snapp Barnehinderløp
  •  

Unngå kø og forsinkelser på løpsdagen.
Benytt deg av forhåndspåmelding.
Arangøren anbefaler å melde seg på via deres nettside innen påmeldingsfristen, også for de aller yngste på Snipp-Snapp-Snute. 

Siste frist for forhåndspåmelding: Onsdag 30. august kl. 23:59


Furusjøen Rundt-bankett med Di Derre!

Furusjøen Rundt-banketten og Byfesten 2017 arrangeres av Nord-Fron kommune, med et rikholdig kultur, konsert og aktivitetstilbud hele helgen 01 - 03. september. 

Banketten er lørdag ettermiddag på Laugen panorma - en pop-up restaurant på terrassen i 3.etasje på kommunehuset. Deretter kan man bl.a friste med «På grensen til allsang» og selveste Di Derre på hovedscenen.

 

Vinn hytteweekend hos Rondablikk Hytter.

Hos Rondablikk Hytter kan du leie høystandard hytter året rundt, men nå har DU muligheten til å vinne hytteweekend hos Rondablikk Hytter.

Vi trekker nemlig ut en vinner blant alle startende på årets Furusjøen Rundt-løp som får gratis hytteweekend på Kvamsfjellet.


Arrangørens video fra 2016-løpet



Hjemmesiden for Fursjøen Rundt-Løpet