Marthe Katrine Myhre vant både Oslo Maraton og det innlagte norske maratonmesterskapet. Kondis tok etterpå en god prat med den allsidige idrettsjenta som har opplevd både mot- og medgang i livet. Nå har hun imidlertid funnet flyten og har gjort det godt som både løper og langrennsløper. Bli kjent med den reflekterte 26-åringen!

Den nye utgaven av Kondis gir også andre glimt fra den løpsfesten som Oslo Maraton var. Like mange deltok ikke da Drammensmaraton gjenoppstod, men Kondis var til stede og sammenligner comebackutgaven med Drammensmaraton i gamle dager. Var magien tilbake på Bragernes torg?

Intervjuene har som vanlig en sentral plass i Kondis. I tillegg til Marthe Katrine Myhre møter du verdens kanskje beste ultrafjelløper, spanske Kilian Jornet, som bruker like mange timer på en Mont Blanc-tur som det fjellfolk flest bruker av dager.

Heidi Mårtensson er datter til o-verdensmester Jörgen Mårtensson, og Modum-jenta løper så lett og fort at hun i år har tatt UM-gull i terrengløp, både kort og lang løype.

Knut Anders Fostervold var Molde-fotballspilleren som ble en av landets beste syklister før han satsa på triatlon i ett år - og ble nummer seks i Norseman. Kondis gir deg historien til multitalentet!

Noe mer ensidige, men minst like utholdende, er Drammens to store ultraløpere, Gjermund Sørstad og Jon Harald Berge. Gjermund løper med barnevogn og Jon Harald lufter hesten. Bli kjent med hvordan ultraløperne tenker og trener!

En hovedsak på treningssidene er "trening og sykdom". Er det forsvarlig å trene når en er forkjøla eller har litt influensa? Som vanlig går idrettslege Lars-Petter Granan grundig til verks og forklarer hva risikoen er ved å trene når en ikke er frisk. 

Løpekongen framfor noen, etiopiske Haile Gebrselassie var i Norge og løp Knarvikmila. Der holdt han også foredrag om livet, treninga og hva som driver han. Kondis var til stede og formidler videre Hailes mange spennende tanker. 

Så finner du selvsagt de mange faste spaltene, alt småstoffet, overraskelsene og de gode bildene. 72 sider med inspirerende kondisjonsstoff. De som allerede er medlemmer kan bare glede seg, og om du ikke er medlem, er det fullt mulig å gjøre noe med det!
 

Meld deg inn i Kondis og få ni årlige nummer av bladet pluss mange andre medlemsfordeler!


Marthe Katrine Myhre har i høst løpt fort i både Birkebeinerløpet og Oslo Maraton. Bli bedre kjent med den ferske norske maratonmesteren! (Foto: Kjell Vigestad)