Vinterkarusellen på Romerike fikk arrangert de to første av 10 løp i årets karusell med smittevern-tilpasninger, men det tredje løpet som skulle vært arrangert 5.12. er utsatt på grunn av økt sprednig av Covid19 i distriktet og en anbefaling om å stanset all breddeidrett også utendørs.

- Siden tilrådningen er såpass klar så utsetter vi løpet til senere. Det er mange ledige lørdager på terminlista på senvinteren også, sier Morten Nordli i arrangørklubben Lørenskog Friidrettslag.
 

Smittetrykket i Rælingen er fortsatt høyt - Rælingen kommune (ralingen.kommune.no)
Dette medfører at: « Det er anbefalt idrettslag å stanse all breddeidrett for voksne utendørs, og fraråder at man reiser mellom kommuner til trening, kamper, konkurranser, samlinger eller lignende. Selv om smitterisikoen er mindre utendørs, handler det nå om å få ned antall nærkontakter og særlig der det er deltakere fra kommuner med stort smittepress.»


Neste løp i Vinterkarusellen er på Jessheim lørdag 19. desember. Om dette kan arrangeres etter planen avhenger av den videre smitteutklingen, siden Ullensaker kommune har de samme anbefalingene som i Rælingen kommune.

Invitasjon og terminliste til Vinterkarusellen på Romerike 2020-2021

Kondisreportasjer

 

 

Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957