Sandnes IL stiller med hele fire av de ni utøverne. I tillegg til Henrik, Filip og Jakob Ingebrigtsen er også Narve Gilje Nordås kommet med. Det samme er Zerei Kbrom Mezngi som løper for naboklubben Spirit friidrettsklubb. Begge har vist svært god form i hele år, og forbedringspotensialet er neppe brukt opp for verken Zerei som er 35 eller Narve som er 23 år. 

I tillegg til Narve og Zerei er også Tom Erling Kårbø fra Stord ny på elitelaget. Etter en skadeplaga sommer kom 32-åringen i god form mot slutten av sesongen og viste det med blant annet to sterke hinderløp. Han fikk også til en god 10 km seinere i høst med 29.24 i Essen i Tyskland

De to Tjalve-kvinnene, Karoline Bjerkeli Grøvdal og Hedda Hynne, utgjør det kvinnelige innslaget på seniorlandslaget. Begge har massevis av rutine, og det kan vi også si om maratonspesialist Sondre Nordstad Moen som er med videre. 

Mellom- og langdistanse
Karoline Bjerkeli Grøvdal, IK Tjalve
Hedda Hynne, IK Tjalve
Filip Ingebrigtsen, Sandnes IL
Henrik Ingebrigtsen, Sandnes IL
Jakob Ingebrigtsen, Sandnes IL
Zerei Kbrom Mezngi, Spirit friidrettsklubb
Tom Erling Kårbø, Stord IL
Sondre Nordstad Moen, IL ROS
Narve Gilje Nordås, Sandnes IL

Det er absolutt framgang å spore hos Hedda Hynne, men hun er ikke helt i OL-form enda. Den håper hun imidlertid å finne de nærmeste ukene. (Foto: Samuel Hafsahl)
Hedda Hynne fikk fornya tillit på landslaget og gyver løs på en ny sesong. (Foto: Samuel Hafsahl)
 

Se også laga for tekniske øvelser og parafriidrett hos friidrett.no

U20-landslaget på mellom- og langdistanse er tatt ut

Nå er også U23-landslaget for mellom- og langdistanse klart

Vinnere-friidrettens-prestasjonspris-foto-Friidrettens-Venner.jpg
Denne uka delte også Friidrettens Venner ut sine årlige priser. Hovedprisen, Årets navn i norsk friidrett, gikk til Karsten Warholm (midten), mens Salum A. Kashafali (til venstre), Jakob Ingebrigtsen og Eivind Henriksen (ikke til stede) fikk Prestasjonsprisen 2021.  (Foto: Friidrettens Venner)
 

Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957