Se flere bilder i bildekarusellen ovenfor

Det var nøyaktig 100 deltagere på ABIK-karusellens andre løp som ble arrangert fra Råholthallen tirsdag kveld. Løypene starter og slutter på asfalt, men går ellers på  sti og skogsvei. Kvinnene (unntatt de som stiller i lang løype) løp 4,3 km mens herreløypa var 11,4 km.

Været var litt utrygt før løpet, men det ble blå himmel og sol - og glimrende løpsforhold.

I kvinneklassen ble det suveren seier til Karoline Næss fra Ull/Kisa IL, som fullførte den ganske tunge løypa på 16:25. I forrige løp var hun like overlegen, og slo også alle herreløperne - men denne gangen hadde de ikke samme løype. Jenny Holter fra Ullensaker skiklubb kom på 2. plass,og deretter fulgte flere sterke veteraner med Liv Kooyman fra Romerike Runners Team (K55-59) som den raskeste.

I herreklassen vant Rune Sandin Sandnes på tiden 45:39, hele 1:23 foran Arne Magnus Holter fra Ullensaker skiklubb på 2. plass. Også her fulgte det sterke veteranløpere på 3. plass og bakover, med Rune Engebråten fra Halmsås og Omegn skilag (M55-59) som den raskeste på 48:16.

Kvinnenes langløype, som altså er identisk med herreløypa, ble vunner av Tone Fløttum fra Fet FIK på 51:34.

ABIK Råholt nummer 1217 700 meter fra mål.jpgArne Magnus Holter vant M16-19) og var også nest raskest av alle herreløperne. (Foto: Bjørn Hytjanstorp)