Den tredje utgaven av Oslo Bergen Trail går 3.-12. juli 2025. Distansen som skal løpes eller gås mellom Norges to største byer, er på 500 km, og en kan enten løpe individuelt eller i team med én eller to andre. Det er satt et tak på 50 løpere i begge klassene. 

I tillegg er det tre kortere distanser som har bare individuelle klasser. 300 kilometeren går fra Vasstulan til Bergen, 120 kilometeren fra Voss til Bergen og 37 kilometeren fra Gullbotn til Bergen. På 300 kilometeren er det plass til maks 50 løpere, mens det i begge de to korteste distansene er tak på 75 løpere. 

I år fullførte seks lag langdistansen, og det tsjekkiske laget Czech 2 Czech vant på 7 dager, 7 timer og 50 minutter. I 2025-løpet vil maksimaltida være på 224 timer, noe som vil si 9 døgn og 8 timer.

Løypene går hovedsakelig på sti, og løperne må orientere ved hjelp av GPS-spor og kart. Underveis vil det være flere servicestasjoner der det er mulig både å dusje og sove.  

Det er Langt og Lenge – med ekteparet Mona Kjeldsberg og Einar Iversen i spissen – som arrangerer Oslo Bergen Trail. Om en vil ta del i arrangementet, men ikke løpe sjøl, er det mulig å melde seg som frivillig

Ondřej Jerhot og Lenka Berrouche i mål som vinnere av årets og det tøffeste Oslo Bergen Trail. (Foto: Arrangøren)
Det tsjekkiske laget Czech 2 Czech bestående av Ondřej Jerhot og Lenka Berrouche løp i mål som vinnere av årets Oslo Bergen Trail. (Foto: arrangøren) 


Oslo Bergen Trails heimeside