Forhåndsomtale: 
Løp & Prat Grenland arrangerer Gunneklev Ultra 19. januar

I gnistrende vintervær trosset 48 løpere de 8 blå og la i vei på valgte distanse når klokka ble 1000. Kjell Valle og Egil Kragl (se bildet nedenfor) derimot, startet klokka 0600. Egil er en rutinert langløper blitt, men Kjell har aldri løpt lenger enn 12-13 km. Denne dagen prøvde han seg på ultra. Arrangøren er umåtelig imponert over innsatsen til tross for at det ikke holdt helt inn. 41,5 km lar seg uansett høre som ny distansepers.

1.jpg
Kjerll og Egil startet et par timer før de andre. (Arrangørfoto)

Underlaget var gruset snødekke som ga fine løpeforhold, det var vindstille og bortimot helt blå himmel. Etter hvert som sola begynte å varme koste heiagjengen ved passering seg skikkelig. Veldig gøy og givende å følge løperne passere gang etter gang med smil og latter. Det var feststemning hele veien. Mange løpere valgte også å stå igjen og heie på de som kom i mål noe seinere.

Løypekart.jpg
Løypa som bler benyttet.

Garantert nytt løp i 2020
- Alle smil, all latter og alle de fine tilbakemelding er verdens beste belønning for en arrangørdebutant. Det blir garantert et Gunneklev Ultra i 2020, sier Tom Benjaminsen i Løp & Prat, Grenland.

Løp & prat, Grenland mener at alle er vinnere og opererer av den grunn ikke med premiering eller fremheving de raskeste løperne. Derimot har de utrekningspremier slik at alle har lik sjanse til å motta premie for innsatsen.

Vi henviser til linkene med resultater fra de tre distansene, men tillater oss å nevne at Marianne Årdalen fra Eidanger IL og Stian Tveten fra Skagerak Sportsklubb var raskest på ultradistansen med tidene 4:17 og 3:46.

Resultater 54 km (11 fullførte)
Resultater 25 km (23 fullførte)
Resultater 15 km (  8 fullførte)

69.jpgFra venstre: Stian Tveten, Simen Nordby, arrangør Tom Benjaminsen, Roy Grøseth, Marianne Årdalen og Per-Kåre Sortevik.  (Arrangørfoto)