Det gjøres oppmerksom på at kondis.no ikke har testet produktet. Denne omtalen er helt eller delvis basert på en pressemelding og representerer ikke nødvendigvis kondis.no sitt syn på produktet. 

Nye Suunto 5 er utviklet for å fungere som din intelligente treningspartner og skal hjelpe dedikerte mosjonister med å finne sin optimale treningsrytme. Klokken er utviklet og testet under tøffe, nordiske forhold for å takle alle utfordringenen naturen byr på, samtidig som den er enkel å bruke. Den nye sportsklokken inneholder dessuten mange smarte funksjoner samlet i et kompakt design.

Treningspartner med høy IQ: Suunto 5 logger kondisjonsnivå og tilpasser den personlige treningsveiledningen etter brukerens progresjon og mål. På samme måte som en trener, oppfordrer klokken til restitusjon eller bidrar med motivasjon for å oppretholde eller forbedre brukerens resultat. Klokken logger også stress og søvndata, så brukere kan være sikre på at de er nok restituerte og klare for neste økt.

Står distansen, hver gang: Kombinasjonen av 40 timer lang batterilevetid og intelligente batterimoduser lar brukerne presse seg selv uten å bekymre seg for at klokken skal gå tom for batteri. Denne intelligente klokken lærer seg brukerens treningsmønster og sender ut påminnere om lading i god tid før neste økt. Takket være de over 80 skreddersydde sportsmodusene kan brukere få relevant statistikk uansett hvilken aktivitet de velger.

Optimalisert for utveksling av treningsdata: Suunto 5 er optimalisert for at aktive mennesker skal kunne dele treningsinspirasjon med hverandre. Gjennom Suunto-appen kan brukere av Suunto 5 utforske nye stier og ruter på klokken via Heatmaps. Heatmaps viser hvor og hvilke ruter folk velger når de trener, og inspirerer til nye utfordringer og utforskning. Noen av verdens mest populære sportsapplikasjoner, som Strava, TrainingPeaks og Relive er koblet opp til Suunto-appen, så brukere kan få mer ut av øktene sine og enkelt dele sine treningsresultat via sosiale medier.

Suunto 5 er ikke utviklet kun for å prestere. Den har og et elegant design, med en robust innfatning i rustfritt stål. Suunto 5 kommer i fire ulike varianter – All Black, White, Burgundy Copper og Graphite Copper. Klokken kan forhåndsbestilles på suunto.com og er tilgjengelig hos utvalge forhandlere fra og med 4. juni.

Veil. pris: 3290 kr