Spirit halvmaraton og 10 km ble arrangert i havgapet utenfor Sola flyplass i redkordraske løyper. Selv en del gravearbeid langs løypa og en del vind noen plasser så ikke ut til å affisere Tom Erik Halvorsen på halvmaraton. Han løp inn til sterke 1.10.56 og personlig rekord. På plassene bak fulgte Erlend Aano og Jørgen Grønsund.

I kvinneklassen viste noke en gang Elise S Molvik at hun er en av distriktes beste på halvmaraton. Hun  var suveren blandt damene på sterke 1.19.29 og hadde kun fire menn foran seg i mål. Anja K Lindanger løp også et meget sterkt løp med personlig bestenotering på halvmaraton på sterke 1.23.13. Tredjeplassen kapret den tidligere terrengsyklisten Lene Byberg.

På 10 km ble det en duell mellom Ørjan Grønnevig og Bjørnar U Kristensen. Til slutt var det Ørjan som var sterkest med 31.50, og var med det 9 små sekunder foran Bjørnar. I kvinneklassen seiret Christina Toogood på 39.20 med Kirsti J Skåtøy på andreplass.

Hele 314 løpere fullførte enten 10 km eller halvmaraton. Dette er en solid økning i deltagerantallet og viser at løping står sterkt i Rogaland fylke for tiden.

RESULTATER

Bilder fra Solabladet.

Bildegalleri fra facebook.

Start_10_kmIMG_6427.jpg
Starten på 10 km.                                                                          Foto: Privat/Kondis.

orjan_gronnevig_IMG_6460.jpg
Ørjan Grønnevig inn til seier på 10 km.                                    Foto: Privat/Kondis.

christina_toogoodIMG_6507.jpg
Christina Toogood fra Tjalve IL inn til seier på 10 km.                     Foto: Thomas Hetland.

TomErikHalvorsen_IMG_6445.jpg
Tom Erik Halvorsen har allerede etter 200 m løping fått luke til nummer to på halvmaraton, Erlend Aano.    Foto: Privat/Kondis.

Elise_S_Molvik_thIMG_6618.jpg
Elise S Molvik med en meget god start på sesongen og vinner dameklassen suverent.          
Foto: Thomas Hetland.


starten_IMG_6438.jpg
10km starten har gått og løperen får en god start ned den første slake bakken.          
Foto: Privat/Kondis.