Ukas økt er et samarbeid mellom Løpetrening og Kondis. Denne ukas økt er hentet fra et av Løpetrenings programmer for deg som ønsker å løpe 10 kilometer på under 55 minutter. 

Varighet/fakta om økta: ​​Ca 60 minutter inkludert oppvarming, hovedøkt og nedjogg. Kortintervaller (1​5 stk hver på 60 sekunder med 60 sekunder pause mellom intervallene)

Beskrivelse: ​​​​Økta er en morsom og fartsfylt intervalløkt. Som vi har snakket om tidligere så er det alltid viktig med god oppvarming før intervaller og fart stå på økta. Start med rolig oppvaming i ca 15 minutter. Deretter legger du inn 4-5 stigningsløp (les mer om Stigningsløp her) før hovedøkta. 

– Hovedøkta består altså av 15 kortintervaller hvert på 60 sekunder. Ta en kort pause på 60 sekunder mellom hvert intervall. I pausen kan du gå eller jogge rolig. Farten på intervallene skal ligge på ca 5.30 min/km. Pass på at du ikke blir overivrig på de første intervallene. De er korte - men du skal klare å gjennomføre 15 stykker, advarer løpetrener Andreas Gossner i Løpetrening.

Medlemsrabatt:

Medlemmer i Kondis får 15 % rabatt på treningsprogram hos Løpetrening. Fram til 15. juni har vi en kampanje som gir Kondismedlemmer 20 % rabatt. Er du ikke medlem kan du melde deg inn her.

 
Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957