Det er kun de som løper på tid som konkurrerer lørdag 22. august. Trimmerne har hatt tre uker nå i august på å gjennomføre de 11 kilometerne. mens barna ikke får sitt eget løp i år. Deltakerrekorden med trimmere og barneløp er totalt sett på over 600, mens det i fjor var rekord i antall som løp på tid med 64 løpere. Så langt i år er 52 påmeldt til å løpe på tid lørdag, - med andre ord ikke langt unna deltakerrekorden fra i fjor.

Okubamichael_mot_maa_til_loeyperekord.jpg
2018: Tjalves Okubamichael Fissehatsion satte i 2018 en meget sterk løyperekord med 33.19 på de 11 kontrollmålte kilometerne i den storkuperte løypa. (Foto: Olav Samland)

Av hensyn til planlegging av starten etter koronareglene er det ingen etteranmelding i år. Påmeldingsfristen går i ved midnatt torsdag kveld.
Påmelding og liste over påmeldte finner du her

Årets utgave av Langs Åkrafjorden er nr. 18. Nå er alle kondis.no-reportasjer siden 2004 og resultater fra alle de 17 foregående årene samlet på en flunkende fersk SAMLESIDE FOR LANGS ÅKRAFJORDEN

Kondis.no har samlet mye godt stoff om mange løp, turrenn, triatlon og sykkelritt på slike "samlesider". Du finner dem i menyen i høyre hjørne øverst på forsiden av kondis.no. Gå til de forskjellige idretter, for eksempel løp. Der finner du et punkt i toppmenyen som heter "samlesider". Du kommer da til en side med langt over 100 løp som alle har pekere til blant annet tidligere reportasjer på kondis.no og flere andre interressante opplysninger. Men ikke alle har komplette resultater fra alle år som du finner på samlesida til Langs Åkrafjorden.

Løpets favoritt, Zerei Mezngi, kan du lese mer om i en spennende artikkel her: Zerei Kbrom Mezngi håper han kan løpe for Norge i OL

Zerei_Kbrom_Mezngi.jpg
Norsk borger: Zerei Kbrom Mezngi har bodd i Norge i 8 år og fikk i år sitt norske statsborgerskap og vil gjerne løpe for Norge i internasjonale mesterskap. (Foto: Arne Dag Myking)