10km_lopere_start1_web

Den andre løpsbølgen har tatt igjen den første og idag får den nye generasjonen løpere slippe snakket fra
den eldre generasjonen om hvordan det var før.
Nå er det like mange som skal svette, smile, slite, spurte, åpne sakte, åpne for fort, pese, vinke til fansen, kjenne sitringen
i hele kroppen som noen gang før! Nå NÅ er dagen der!
All trening en har lagt ned skal en nå høste fruktene av. Og som alltid noe stiller på tross av at de ikke har fått trent nok, ja de
fleste vil tenke at de ikke har fått trent nok!  ;-)

Nås målsettingen om å slå naboen, sette pers, klare å gjennomføre? I dag får vi svaret. Uansett dette går mot en stor
dag for alle som deltar, arrangerer og også for de som er ute å heier på sine favoritter!

I dag er samtalemnet Oslo Maraton!

Aller først ut er 10 km som starter om en halv time.

10km_lopere_maal_damer2_web_oas

Nina Wavik Ytterstad, SK Vidar blir nr. 2 på 10 km med 37.55 Foto: Ole Arne Schlytter

10km_lopere_maal_menn2_oas_web

Etter feilløping ved 9 km ble Bjørn Johannessen til slutt nr. 3 med 34.00. Foto: Ole Arne Schlytter

10km_maal_damer4_oas

Grethe Lise Nygård, Raufoss IL blir nr.4 på 10km med 39:53 (Foto: Ole Arne Schlytter)

10km_maal_damer5_oas

Hege Njå Bjørkmann, Vidar nr.7 med 40:16 (Foto: Ole Arne Schlytter)

Trine Kirkhus, Oslofjord Triathlon nr. 9 med 41:14  (Foto: Ole Arne Schlytter)

15 år gamle Aurora Dybedokken , Tyrving  blir nr.12 og vinner klassen sin. Med 41:53 topper hun Norgesstatistikken for 14-15 åringer. (Foto: Ole Arne Schlytter)

10km_maal_menn10_oas

Kristian Piippo, Ringerike Friidrettsklubb løp 35:24 og ble nr.16 totalt og vant klassen sin. Tiden holder til 3.plass på årsstatistikken for 14-15 åringer. (Foto: Ole Arne Schlytter)

10km_maal_menn11_oas

Mats Nagelsn Hansen nr.14 med 35:21 (Foto: Ole Arne Schlytter)

10km_maal_menn12_oas

Geir Moholdt, Ik Rindals-Troll nr.17 med 35:34  (Foto: Ole Arne Schlytter)

10km_maal_menn13_oas

Geir Ulekleiv, Ull/Kisa 38:08 nr.2 i 55-59  (Foto: Ole Arne Schlytter)

10km_maal_menn14_oas

Morten Gammelsæter, Oppegård IL 38:28 og 5.plass i 40-44 (Foto: Ole Arne Schlytter)

10km_maal_menn15_oas

Joakim Sødal 13 år gammel løp på 37:46 og det betød andreplass i klassen 2 sekunder  etter vinneren Tor Omar Nyquist.
Disse 2 topper nå norgesstatistikken i klassen.  (Foto: Ole Arne Schlytter)

10km_maal_menn16_oas

Rene Fredholm Larsen Ull/Kisa ble nr.3 i klassen 12-13 år med 38:53 (Foto: Ole Arne Schlytter)

Vetle Skeime Kostøl, Gjelleråsen IF Ski nr.4 i klassen 12-13 år med 40:28  (Foto: Ole Arne Schlytter)

Martin Jøndal Digranes (11630) 16 år 40:36 (Foto: Ole Arne Schlytter)

Torbjørn Eika, Røa IL (10692) blir nr.4 i klasse 50-54 på 40:51 mens Vidar Mauseth, Tokerud Skole, 20 år yngre, vinner spurten og får tiden 40:50 (Foto: Ole Arne Schlytter)

10km_maal_menn4_oas

Håkon Hjemly, Tønsberg blir nr.5 totalt med 34:40 og vinner klassen sin 40-44 (Foto: Ole Arne Schlytter)

10km_maal_menn5_oas

Jon Didriksen, Vidar får 34:45 og tar 2.plassen i 40-44 (Foto: Ole Arne Schlytter)

10km_maal_menn6_oas

Fredrik Ole Oldereid Andersen blir nr.7 totalt med 34:53 og vant klassen 16-17. Tiden holder for en 3.plass på årsstatistikken (Foto: Ole Arne Schlytter)

10km_maal_menn7_oas

Til venstre: Kjetil Andre Bjerkheim, Sportsmaster blir nr.2 i 16-17 med 35:08  til høyre er det Svein Olav Utistog, Vinje IL som løper inn til 35:03 (Foto: Ole Arne Schlytter)

10km_maal_menn8_oas

16 år gamle Jostein Gjevre, Kjelsås IL løper på 35:21 og blir nr.4 i klasse 16-17 år. (Foto: Ole Arne Schlytter)

10km_maal_menn9_oas

Fra venstre: Eva Sande, Sigmund Moen, Rita Semmsdal, og Irene Furuhaug alle fra Midtnorsk HMS senter klare for å gjøre en god innsats (Foto: Ole Arne Schlytter)

Reidun Svendsen i godt selskap før løpet.

Klare for å smelle til! (Foto: Ole Arne Schlytter)