På et tren ingfoum ble det skrevet følgende i 2004:
"Er det farlig å spise masse grillpølser rett før trening? En kompis av meg hevder det, men det mener jeg er bare tull."
Kondis vil hverken påstå at det er falig eller ikke farlig, men på Kondistreninga i morgen bys det på Pølsetrening og DEN treninga kan vi garantere ikke er farlig.

Marit_og_Tim_640.jpg
Marit Tørstad og Tim Bennett leder an treninga, dagen før dagen før dagen.

Treningsleder for kvelden Kondispresidenten Tim Bennett forteller dette om treningen:

Yr melder kanonvær tirsdag, så det er bare å dukke opp med løpeskoene. Planen er 20 x 1 min ( typisk pølseintervall), 30 sek pause mellom hvert drag. Dragene blir kjørt på grusveien i retning Ullevålseter mest sannsynlig. Vi skal selvsagt ikke løpe helt opp dit - da blir nedjogginga ganske lang liksom. Men det blir litt variasjon i opp og ned :) . Oppvarming + noen øvelser først selvsagt også. Me sjåast med smilet på tvers!

Med seg på treninga har han Marit Tørstad og da skulle alt ligge til rette for en slitsom men sterkt lystbetont trening med drilløvelser før pølsene.
Oppmøtested er som alltid på tirsdagsteningene: Bommen ved Sognsvann.
Utifra gruppa Kondistreninga på facebook så blir det bra oppmøte i morgen også!

 

 

HVA ER KONDISTRENINGA?
Kondis gikk ut med at de ville starte egen løpegruppe 13.april og startet opp med sin første Kondistreninga 24.april fra bommen ved Sognsvann. Fartstreninga går hver tirsdag og det er 12 Kondistrenere som alternerer ( To trenere hver gang) på å lede treningene på tirsdagene. Som en kan se av historikken, helligdager og andre fridager er ikke mer hellige enn at de kan trenes på, enten det er 1.mai, 17.mai eller andre fridager Kondistreinga stiller opp for de som ønsker, det inkluderer fellesferien også.

Treningene består av lett oppvarming, rundt 3 km, hvorpå det kjøres drilløvelser og deretter fartstrening, type intervaller, motbakketrening o.s.v.

Innimellom kan det også dukke opp eksterne løpere som leder treninga. 22.mai er det initiativtaker og leder for Kollenfolket som kommer og vil kjøre en egen trappetrening.
13.mai arrangerte Kondistreninga - "Kondistreninga på ville veier" - en langtur hvor deler av løypa  nok var nye for mange. Her løpes det rolig og det kan bli stopp underveis for å nye utsikt m.m.

 

BLI MED KONDISTRENINGAS GRUPPE PÅ FACEBOOK



Her kan du lese om tidligere treninger og hva de bestod av.

13.mai    Kondistreninga på ville veier 13.mai
8.mai:     Kondistreninga kveld 3: Motbakkeintervaller for 44 løpere i sommersol
1.mai:     Stadig flere trener med Kondistreninga
24.april:  Stor treningsglede da Kondistreninga startet opp i tirsdag

Lagbilde_IMG_4145.jpg
Den historiske aller første Kondistreninga 24.april  Foto: Runar Gilberg

50D2361.jpg
Drilløvelser med Kondistreninga.  Foto: Bjørn Johannessen

44_minus_fotografen_IMG_20180508_180419.jpg
Hele 44 deltok på den tredje Kondistreninga 8.mai som bestod av motbakkeintervaller

Utsikt _paa_Malmoeya_640.jpg
13.mai bød Kondistreninga på langtur da de arrangerte Kondistreninga på ville veier. Her de på en høyde på Malmøya med utsikt mot Ormøya.