Dette løpet markerer således sesongavslutningen for Vinterkarusellen 2021-2022, som denne sesongen har greid å gjennomføre alle 8 løpene.

Det blir fortsatt puljestarter, men dette grunnet sikkerheten til løperne ut av Fana Stadion gjennom maratontunellen. Det blir forøvrig uttrekkspremier på startnumrene.
De som ønsker løpe raskest stiller i 1. pulje. 

Startnummer hentes i gymsalen på Fana Stadion løpsdagen mandag 4. april fra kl 1700.

Meld deg på vinterkarusellen her


3J6A8790.jpg
Start og mål som vanlig på Fana Stadion. Puljestarten er ikke grunnet koronarestriksjoner, men den litt trange passasjen gjennom maratontunellen etter ca 300 meter. De raskeste stiller seg i 1. pulje. 

3J6A1740
Under sesongens 1. løp strømmet løperne til arrangementet i kjent stil, over 500 fullførte sesongåpningen. Det gir håp for en tid etter pandemien også

3J6A8402.jpg
Sponsorene er veldig interesserte i Vinterkarusellen, her er det Frode Vatnelid fra Necon som overrekker førstepremien til Philip Massacand. Hovedsponsor Necon gir gavekort fra Sport Norge til totalvinnerne på 5 og 10 km og vil være hovedsponsor i alle fall ut 2023-sesongen. I tillegg får topp 3 på hver av distansene (begge kjønn) medaljr i valørene gull - sølv - bronse.

1P1A2454
Erik Hanøy er tilbake i boksen etter fotball-kollisjonen under forrige løp der han kommenterte Åsane-Start Lysbilde1.jpg

Planen er at årets Vinterkarusell benytter samme løype som Sommerkarusellen. Siden det er fellesstart for 5 og 10 km løpes ekstrasløyfen mot Solsikken barnehage (rød løype) på 2. runden.Hvit løype er 5 km. De som løper 10 km slipper å løpe innom stadion halveis, i stedet får disse en ekstra sløyfe langs Grimseidvegen mot Solsikken barnehage tilsvarende den avstanden det er ut og inn av Fana Stadion. (Rød løype som løpes på 2. runden)

Lysbilde3.jpgDet vil være merking for hver kilometer, se kart over.



IMG_7465.jpg
Kondis er tilstede med reportasjer og bilder som vanlig.


ingress fvk6.jpg
Flott deltakermedalje til alle som fullfører minimum 5 løp, husk å hente denne i "drikke-teltet" etter målgang
 

3J6A1122_1280.jpgBenytt den gamle grusbanen (kastfeltet) som parkering

 

Påmelding Vinterkarusellen 2021 – 2022.

Påmelding sesongens siste løp
Uansett alder kr 50.- 


Er du Kondis-medlem får du rabatt i årets Necon Vinterkarusell ved å fylle inn ditt medlemsnummer ved påmelding.

Ikke medlem, meld deg inn og benytt rabatten. I tillegg får du en rekke Kondis-fordeler. Klikk på logo under.


Kondislogo.png


 
Besøk NECON Vinterkarusellen på facebook   

 

Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957