Som man kan se av bildene var det nokså vått på Oppstad denne dagen, og forberedelser til helgens loppemarked satte også sitt preg på idrettsplassen. Om lag èn kilometer av løpet gikk på en leirete glatt gårdsvei, mens resten var en blanding av asfalt og grusvei.

Slåstadgutten Halvor Thoner tok teten midtveis i løpet og holdt plassen helt til mål, med Stein Frode Bech (besøk fra by'n) seks sekunder bak. Havor brukte 10.50 mot Steins 10.56.

Av jentene var Hilde Kristin Korbøl, også hun fra Slåstad, raskest på de 2.8 kilometerne med tiden 14.43 foran Sara Breiby fra Disenå som brukte 15.17

Hele resultatlista finner du nedenfor bildene

Her finner du innbydelsen til Odalskarusellen

Undertegnede hadde forøvrig gleden av å være med Oppstads to lag til Holmenkollstafetten, og det var en oppglødd primus motor Morten Fossmellom som oppsummerte innsatsen etter løpet. De to mixlagene forbedret seg kraftig fra fjorårets stafett, med mange unge løpere på lagene. Tidene var 62.54 og 69.05 i år mot 68.35 og 75.28 i fjor. Førstelaget ble premiert for sin 4.plass i årets stafett. Feiringen var på McDonalds på hjemtur med Slåstadbussen.
Bilder fra første løp (foto:Olav Engen)
Påmeldingskø i klubbhuset på Oppstad Idrettsplass
Løpsleder Øystein Sanderud skriver ut deltagerkort
Sara Breiby fra Disenå stilte med dagens fineste skygge...
Her ser vi det meste av startfeltet for de som løp på tid. Totalvinneren Halvor Thoner fra Slåstad ser vi med nr 633 lengst til høyre, mens han med de fargerike skoa (629) er Stein Frode bech fra oslo som kom på 2.plass.
Det var en fornøyd Halvor Thoner som vant løpet, men noe særlig løpserfaring hadde han ikke i følge seg selv. Han deltar mest aktivt på ski kunne han fortelle.
Hilde Kristin Korbøl får overrakt premien fra løpsleder Øystein Sanderud
Alle er i mål, og Oppstadfolka kan nå konsentrere seg fullt og helt om den kommende helgens store loppemarked.