2017: Siri Størmer og Jonas Hammer vant "nye" Norgesløpet

Med to dager til løpet kan arrangøren fortelle at de allerede har overgått fjorårets deltagerantall og at de nå ser mot 1000 deltagere.  - Vi har plass til flere så det er bare å melde seg sier styreleder i arrangørklubben Ull/Kisa friidrett, Ivar Ekeberg som håper på en aktiv og morsom dag på Jessheim lørdag 1. september. Og for de som lurte; værmeldingen tyder på perfekte løpsforhold.

PÅMELDING
Se påmeldte

- Vi gleder stort oss over gode deltagertall, nye aktive samarbeidspartnere og flere aktiviteter rundt løpsarrangementet, sier Egeberg. Han forteller at de i år som i fjor har inngått en avtale med Ullensaker kommune der ansatte i kommunen, samt barn og ungdom kan delta gratis.  - Avtalen er en vinn vinn situasjon, fortsetter Egeberg. - Ullensaker kommune får aktive og spreke ansatte og elever - og vi får deltagere. Det har vært en enorm pågang og av de 750 deltagere så langt kommer nesten 250 deltagere via avtalen med kommunen. 

- I tillegg har vi et supert samarbeid med Merkes om mange aktiviteter før, under og etter løpet. Merkes, i samarbeid med Ull/Kisa besøker skolene. På denne måten når vi enda flere potensielle deltagere, sier Egeberg.

263 løpere er foreløpig påmeldt 10-kilometeren der var det 236 deltagere i fjor.  På 5 km Norgesjoggen er foreløpig 347 påmeldt, mens det i fjor var 142 deltagere.

k-en til bruk paa kvalitetslop.jpgNorgesløpet er også et Kondis om å være et Kvalitesløp. Dermed blir det rabatt i startkontingenten for Kondismedlemmer. 
Ikke medlem i Kondis, meld deg inn her.

Tilbud for alle
​Vi ønsker et tilbud for alle.  En kan derfor gå eller løpe distansen.  I tillegg har vi ballongløpere - eller fartsholdere om du vil, der du kan følge en ballongløper som skal løpe på en bestemt tid. Mange lokale kjente fjes vil være ballongløpere i år, deriblant Johnny Brenna, forfatter og krimekspert, løpe, Espen Jansen, kjent fra blant annet Mesternes Mester, EM deltagerne Thomas Roth og Markus Einan, samt mange flere kjente lokale fjes. 

Johnny_Brenna_fartsholder.jpgJohnny Brenna, en av mange kjente ballongløpere som bidrar på Norgesløpet. (Arrangørfoto)

Følg Norgesløpet på Facebook : www.facebook.com/norgeslopet 
Mer om Norgesløpet : www.norgeslopet.net