Joda%2C+Ole+Arne+Speedy+Schlytter+lever+opp+til+forventningene.+Stefan+Lindvall+p%E5+2.plass+v%E5ger+ikke+%E5+hekte+seg+p%E5.
Joda, Ole Arne Speedy Schlytter lever opp til forventningene. Stefan Lindvall på 2.plass våger ikke å hekte seg på.
Muskelbunt+og+tidligere+triatlet+Kjetil+Stoneman+Olsen+fra+J%F8rpeland+har+her+f%F8lge+med+Peter+Nilsson+-+svensken+som+overnattet+i+vandretelt+ved+start+natten+f%F8r+l%F8pet.
Muskelbunt og tidligere triatlet Kjetil Stoneman Olsen fra Jørpeland har her følge med Peter Nilsson - svensken som overnattet i vandretelt ved start natten før løpet.
Svenske+Federico+Hernandez+kommer+her+foran+en+annen+svenske%2C+Rikard+Hallgren+-+to+hyggelige+gutter+som+undertegnede+hadde+f%F8lge+med+over+de+tre+f%F8rste+toppene.
Svenske Federico Hernandez kommer her foran en annen svenske, Rikard Hallgren - to hyggelige gutter som undertegnede hadde følge med over de tre første toppene.
Her+kommer+Teemu+P%E4iv%E4rinne%2C+Frants+Mohr+og+Daniel+Gillberg+-+ca+5+km+ut+i+l%F8pet
Her kommer Teemu Päivärinne, Frants Mohr og Daniel Gillberg - ca 5 km ut i løpet
F%F8rste+femmern+unnagjort+ogs%E5+for+disse%3A+Anders+T%F8sse%2C+Knut+Kronstad+og+Jon+Harald.+Bak+ser+vi+Holger+Keiholz.
Første femmern unnagjort også for disse: Anders Tøsse, Knut Kronstad og Jon Harald. Bak ser vi Holger Keiholz.
Noen+str%F8r...+%28Stefan+%29
Noen strør... (Stefan )
...mens+andre+etterfyller+%28Jon+Harald%29
...mens andre etterfyller (Jon Harald)
Her+har+vi+Stefan+i+silhuett%2C+antagelig+p%E5+vei+ned+fra+Ringkollen.
Her har vi Stefan i silhuett, antagelig på vei ned fra Ringkollen.
Det+var+flere+sauer+enn+ultral%F8pere+i+KR-traseen....+men+ingen+l%F8pere+ble+trakasseet+av+sauene+eller+motsatt+-+s%E5+langt+vi+vet.
Det var flere sauer enn ultraløpere i KR-traseen.... men ingen løpere ble trakasseet av sauene eller motsatt - så langt vi vet.
Deltagerne+i+KR+hadde+egne+kart+med+l%F8ypa+inntegnet%2C+de+hadde+ogs%E5+en+beskrivelse+av+79+sjekkpunkter%2C+som+f.eks.+dette+krysset+som+er+godt+skiltet.
Deltagerne i KR hadde egne kart med løypa inntegnet, de hadde også en beskrivelse av 79 sjekkpunkter, som f.eks. dette krysset som er godt skiltet.
P%E5+stiene+fulgte+man+enten+skil%F8ypeskilt+som+p%E5+dette+bildet%2C+eller+bl%E5merkede+sommerstier+eller+arrang%F8rens+r%F8d%2Fhvite+b%E5nd.
På stiene fulgte man enten skiløypeskilt som på dette bildet, eller blåmerkede sommerstier eller arrangørens rød/hvite bånd.
De+tre+stedene+det+ikke+var+r%F8d-+eller+bl%E5merka+stier+hadde+arrang%F8ren+hengt+opp+egne+b%E5nd%2C+og+ogs%E5+info+om+hvorfor+de+hang+der....+det+fikk+henge+i+fred+fra+to+dager+f%F8r+l%F8pet+til+det+var+hentet+inn+mandagen+etter.
De tre stedene det ikke var rød- eller blåmerka stier hadde arrangøren hengt opp egne bånd, og også info om hvorfor de hang der.... det fikk henge i fred fra to dager før løpet til det var hentet inn mandagen etter.
Aller+mest+var+det+derimot+av+sykkelskilt+som+dette.+Grusveiene+i+Nordmarka+er+et+eldorado+for+syklister+%28ikke+sant+fotograf+Hytjanstorp%3F%29.+Selv+med+slik+merking+valgte+noen+feil+retning%2C+det+handler+bare+om+%E5+v%E6re+sliten+og+sl%F8v+%28ukonsentrert%29+nok.
Aller mest var det derimot av sykkelskilt som dette. Grusveiene i Nordmarka er et eldorado for syklister (ikke sant fotograf Hytjanstorp?). Selv med slik merking valgte noen feil retning, det handler bare om å være sliten og sløv (ukonsentrert) nok.
Rikard+sliter+med+vannblemmer+etter+ca+4+timers+l%F8ping...+eller+var+det+en+annen+%E5rsak+til+at+han+byttet+sko%3F+Her+ved+%D8yangen+like+nedenfor+Ringkollen+hadde+l%F8perne+det+eneste+servicepunktet+i+l%F8pet.
Rikard sliter med vannblemmer etter ca 4 timers løping... eller var det en annen årsak til at han byttet sko? Her ved Øyangen like nedenfor Ringkollen hadde løperne det eneste servicepunktet i løpet.
Bl%E5kopi+av+tidligere+bilder.+Undertegnede+fikk+de+f%F8rste+5+minutter+med+krampet%F8ying+allerede+f%F8r+toppen+p%E5+Ringkollen...+Neste+stopp+kom+ikke+f%F8r+2+timer+senere%2C+men+s%E5+ble+det+verre....%0D%0ADette+er+en+del+av+ultral%F8pinga+for+enkelte.+Og+er+det+ikke+kramper+er+det+kanskje+noe+annet.
Blåkopi av tidligere bilder. Undertegnede fikk de første 5 minutter med krampetøying allerede før toppen på Ringkollen... Neste stopp kom ikke før 2 timer senere, men så ble det verre.... Dette er en del av ultraløpinga for enkelte. Og er det ikke kramper er det kanskje noe annet.
Ringkollenutsikt+i+lettskyet+v%E6r.
Ringkollenutsikt i lettskyet vær.
Den+enorme+Svartengrana+var+185+%E5r+gammel+da+skogeier+L%F8venskiold+V%E6ker%F8+satte+opp+dette+skiltet+i+1983.+Alts%E5+jubilerer+grana+i+%E5r%2C+gratulerer+med+200+%E5r+p%E5+ba%28r%29ken.
Den enorme Svartengrana var 185 år gammel da skogeier Løvenskiold Vækerø satte opp dette skiltet i 1983. Altså jubilerer grana i år, gratulerer med 200 år på ba(r)ken.
17+varmegrader+-+helt+ideell+l%F8pstemperatur.
17 varmegrader - helt ideell løpstemperatur.
Etter+m%E5lgang+er+det+tid+for+evaluering.+Her+er+Jon+Harald+i+diskusjon+med+Stefan%2C+som+avanserte+p%E5+slutten+og+sikret+seg+en+klar+andreplass+bak+suverene+Stibolten.
Etter målgang er det tid for evaluering. Her er Jon Harald i diskusjon med Stefan, som avanserte på slutten og sikret seg en klar andreplass bak suverene Stibolten.
Aase+Brit+Hertzenberg+F%E6hn+%28fruen+til+startnummer+1%29+s%F8rget+for+tidtagingen.
Aase Brit Hertzenberg Fæhn (fruen til startnummer 1) sørget for tidtagingen.
Sten+Solfjeld%2C+som+tidligere+har+l%F8pt+KR+p%E5+treningstur%2C+gratulerer+Teemu+med+fullf%F8rt+l%F8p.+I+bakgrunnen+ser+vi+to+F%E6hn-d%F8tre+som+ogs%E5+hjalp+til.
Sten Solfjeld, som tidligere har løpt KR på treningstur, gratulerer Teemu med fullført løp. I bakgrunnen ser vi to Fæhn-døtre som også hjalp til.
Det+var+flere+som+%F8nsket+Teemu+velkommen+i+m%E5l...+og+det+hadde+han+absolutt+ikke+noe+i+mot+%28og+hvem+ville+vel+hatt+det%29.
Det var flere som ønsket Teemu velkommen i mål... og det hadde han absolutt ikke noe i mot (og hvem ville vel hatt det).
Gunnar+som+her+foretar+en+kattevask+etter+m%E5lgang+var+oppfinneren+av+Kristins+Runde+for+ca+10+%E5r+siden.+P%E5+hjemmesiden+kan+du+lese+mer+om+tidligere+turer...
Gunnar som her foretar en kattevask etter målgang var oppfinneren av Kristins Runde for ca 10 år siden. På hjemmesiden kan du lese mer om tidligere turer...
Kristins Runde hjemmeside
Speedy+fikk+det+t%F8ft+etter+hvert%2C+men+hum%F8ret+er+det+samme+gode.+Grei+kropp+til+%E5+henge+under+et+48+%E5r+gammelt+hode%2C+men+ikke+akkurat+Kjetil+Stonemann+st%F8rrelse+p%E5+musklene.
Speedy fikk det tøft etter hvert, men humøret er det samme gode. Grei kropp til å henge under et 48 år gammelt hode, men ikke akkurat Kjetil Stonemann størrelse på musklene.
Her+har+vi+nevnte+Stoneman%2C+med+vin+for+%E5+feire+at+han+har+fullf%F8rt+sitt+f%F8rste+ultral%F8p.+Ikke+like+hardt+som+tidligere+triatlon+p%E5+Ironman-distansen%2C+men+imponerende+siden+han+etter+flere+%E5rs+opphold+tok+opp+igjen+treninga+for+under+et+%E5r+siden.+
Her har vi nevnte Stoneman, med vin for å feire at han har fullført sitt første ultraløp. Ikke like hardt som tidligere triatlon på Ironman-distansen, men imponerende siden han etter flere års opphold tok opp igjen treninga for under et år siden.
Vi+avslutter+med+Kondispresident+Marit+som+reiste+ens+%E6rend+til+Svartbekken+for+%E5+hilse+p%E5+ultragjengen.+Hun+hadde+nok+hatt+lyst+til+%E5+v%E6re+med%2C+men+5%2B6+dager+senere+skulle+hun+l%F8pe+St+Olav+Ultra+%282x65+km+som+hun+fullf%F8rte+med+glans%29.
Vi avslutter med Kondispresident Marit som reiste ens ærend til Svartbekken for å hilse på ultragjengen. Hun hadde nok hatt lyst til å være med, men 5+6 dager senere skulle hun løpe St Olav Ultra (2x65 km som hun fullførte med glans).