Kondis deler ut pokaler (gratis) til utøvere som har gjennomført 100 og 200 maratonløp. På Jessheim i går blei det utdelt pokaler til to personer som nylig har fått sitt 100.maratonløp på samvittigheten, og det blei gitt utmerkelse til en person som i går sprang sitt 25. maratonløp. En løper fikk også utmerkelse for 100 gjennomførte halvmaratonløp. Dessuten stod arrangøren for en rekke utmerkelser til utøvere i Jessheim Vintermaraton.

Se også hovedartikkel


Wiggo Bakken Jevnaker IF til venstre løp på Jessheim i går sitt maratonløp nr.101. Løp nr. 100 gjorde han på Atlanten stadion i Kristiansund for vel en måned siden. Til høyre ser vi Helge Fuglseth fra Møre og Romsdal som i går løp sitt 100-maratonløp. Begge to fikk sine utmerkelser på Jessheim søndag ettermiddag. (bilde: Turid Veggeland)


Sven G Arnesen Romerike Ultraløperklubb løper her inn til sitt 25. heilmaratonløp og fikk også utmerkelsen for å ha gjennomført 5 maratonløp i Norge i løpet av  2010. (bilde: Olav Engen)


Angelique Helset fra Langevåg debuterte med heilmaraton på Jessheim på søndag, og det gjorde hun med bravour.


 

Roy Erik Frydenberg mottar utmerkelse for 100 gjennomførte halvmaratonløp. Det siste løp han på Jessheim. Utdeler er Ole Peter Bergaust.
(bilde: Rolf Bakken)

 

 

 

 

 

  

 

 

 

Abjørn Lid, OPIL deltok på Jessheim for 15.gang og fikk sin velfortjente vase i tillegg til deltakerpremien (fat) (bilde: Rolf Bakken)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rolf Bakken, lokalredaktør for Hedmark, kunne motta utmerkelse for 5 halvmaratonløp på Jessheim. Fra før har han gjennomført 10 heilmaraton i samme løype
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Signy Henden Rustlie har akkurat mottatt utmerkelsen for 20 halvmaratonløp på Jessheim. Bak ser vi primus motor for Jessheim Vintermaraton: Helge Velure. (bilde: Rolf Bakken)