Det er med andre ord nok å velge blant for mosjonsglade trøndere, og i skrivende stund er det totalt 1062 påmeldte. På grunn av stor pågang ble påmeldingsfristen økt med en dag og gikk ut i tirsdag, men fortvil ikke, det er fortsatt mulighet til å etteranmelde seg på torvet fra fredag t.o.m. løpsdagen.  Det er ingen grunn til å sitte hjemme.

Halvmaraton er den store distansen så langt med hele 657 påmeldte. På maraton er det 95 påmeldt så langt. Det blir også mange etteranmeldte og da spesielt til barneløpet og mosjonsløpet på 5 km. Dette blir alle tiders deltakerrekord for Norges eldste maratonløp.


Her ser vi Helge Hafsås løpe inn til seier i herreklassen under fjorårets Trondheim Maraton (foto: Arne Brunes)

Det ryktes at fjorårsvinner Helge Hafsås kommer for å delta i sin maraton nr 200!! Tar han også sin seier nr 150? Så langt står han med 149 totalseire på maratondistansen. Det er mest i verden!

Maria Venås, som debuterte med en soleklar seier i dameklassen under fjorårets maraton, er påmeldt. Kanskje kommer hun under 3 timer i år, noe hun akkurat ikke greide i fjor. På halvmaraton stiller blant annet Arnt-Inge Nilsen som tok 3. plassen blant herrene i fjor, og både Kathrin Höner og Mariann Lande som i fjor tok henholdsvis 2. og 3. plass blant damene. 

KONDIS vil være til stede på lørdag, og håper å se mange glade løpere fylle gatene i sentrum.

Her kan du lese om, og se bilder fra fjorårets Trondheim Maraton.