Det har vært mange kalde og regnfulle dager på Sognsvann Rundt Medsols i 2013. Men 10.juli var endelig varmen og sola tilbake slik vi kjenner til det fra utallige SRM-dager gjennom tidene. Takket være at det blåste en del ble varmen aldri trykkende.  En flott dag ved Oslos perle Sognsvann. Alle foto hvis ikke annet nevnt er tatt av Espen Ringom. Du finner hans blogg med masse løpsbilder fra hele verden her.

Det arrangeres løp rundt Sognsvann hver eneste onsdag hele sommeren i juli (ja alle onsdager i perioden april - oktober)
HER kan du melde deg på neste ukes løp.

Vinnere i det 361. Sognsvann Rundt Medsols  164 deltakere

Kvinner 

1 runde:   Ida Marie Dahl, Ringkollen Skiklubb      12:06 
2 runder:  Ingunn Monsen, Rådhuset BIL Privat       29:28
3 runder:  Klara Lyngnes, Rail-Xbil                 43:18

52 kvinner fullførte det 357. SRM, som tilsvarer 32 % av det totale antall løpere.

Menn

1 runde:   Andreas Beck Engebretsen, Overtoppen    10:33 
2 runder:  Øyvind Kvernen, OSI                     24:36
3 runder:  Knut Nordviken, Vidar                   33:21
4 runder:  Trond Hansen, Privat                    49:07 

Rudolf Bernhardsen satte aldersrekord for 82-åringer på 1 runde med tiden 20:14

ALLE   RESULTATER Hver sommer byr Sognsvann Rundt Medsols på jordbær etter et av sine løp. I år var det løpet i går 10.juli som gjaldt. 36 kurver med bær gle ned i de spreke mager. 
 

 
Noe som kjennetegner Sognsvann Rundt Medsols er at arrangørene når de ikke arrangerer sjøl svært ofte  deltar i løpet. Her ser vi helt til høyre Synøve Brox  som arrangerte denne deilige onsdagen, mens Hanne Gro Korsvold og Adelheid Huuse til venstre var med å løp. At det er slik er kanskje ikke så rart når en vet at arrangørene verves blant deltakerne!Her har vi  2 av de andre arrangørene John Sandnesaunet og Linda Glesnes som registrer løpere og deler ut brikker.

Bølergjeng på besøk på Sognsvann. I midten  sportslig leder i Bøler Hermann Bruun, til venstre: Jon Ilseng som debuterte på SRM og til høyre Kein Valstad som kombinerte SRM-løpet med en familievisitt med to barn og kone på Sognsvann. De tre Bølergutta tok 2,3 og 4.plass på 3.runder´n. Appropo debutanter visste du at det  i samtlige Sognsvann Rundt Medsols løp (361) har vært med deltakere som har gjort sitt første SRM-løp. Jon Ilseng og Kein Valstad hadde vunnet egen SRM-brikke gjennom konkurransen som går hver onsdagskveld kl.21:30 i talkshowet om løping og annen kondisjonsidrett: Ukas forsprang. Bøler er klubben som arrangerer det meget populære Nøklevann Rundt, et skogsløp i oktober i østmarka med nærmere 800 fullførende i fjor.


​Et aller siste jordbær på Sognsvann i 2013.

 

 

Etter løpet denne onsdagen var det mange som benyttet sommerkvelden til grilling. Her er det Frode Klevstul som har fotografert grillmaten på Sognsvann Rundt Medsols tallerkenen som kun finnes i 100 eksemplarer.  Frode Klevstul kan du følge på bloggen Klevstul Chonicles