I kveld blir det SOL og ypperlige løpsforhold
Det er onsdag og da arrangeres det uhøytidlig løp rundt Sognsvann. De fine løpsforholdene fortsetter og nå kommer også sola, lover yr. Løpet går i Norges mest brukte treningsløype. Her har de store idrettsstjernene trent foran Bislett Games. Her trener mange av Norges beste løpere og folk som såvidt har begynt å trene. 

Løper for Flyktningehjelpen
I en annen artikkel på kondis.no kan du i dag lese om Else Kåss Furuseth løper rundt Sognsvann for Flyktninghjelpen i dag (og frem til lørdag) for å fremme årets sak på lørdagens Artistgalla.

SRM - det SOSIALE løpet
Hver onsdag kl.18:00 går et uhøytidlig løp rundt vannet. Det er ingen startnummer, det er plass til alle fra Norges beste til de som nettopp har stått opp av sofaen. Noen går underveis og andre tar det som en lett treningstur.
 
Dette er nemlig stedet hvor du er garantert å treffe kjentfolk, og er du ny i løpsmiljøet blir du  fort kjent med noen her. Under Sognsvann Rundt Medsols har folk som senere har giftet seg, hatt sitt første møte her. Ja, folk har også fridd under dette løpet!

SRM arrangeres samtlige onsdager fra april til oktober
Arrangørene av Sognsvann Rundt Medsols stiller opp for løperne 31 ganger dette året, og det er ingen pause i fellesferien eller på helligdager. Sesongen åpnet forrige onsdag med hele 249 deltakere. Aldri har så mange løpt det første løpet.

Kontrollmålt av Kondis
Løypa er på 3258 meter, kontrollmålt av Kondis, og en kan løpe så mange runder en bare vil så lenge en er i mål til 19:00 

Påmelding
For å delta og få tatt tiden, må en kjøpe eller leie tidtakerbrikke. Det gjøres enklest over nett frem til kl.15:00 på løpsdagen. Prisen er 50 kroner for enkeltløp. Kjøper en egen SRM-brikke koster det 635 kroner, og brikken har garanti på å vare i tre sesonger. Dvs. årets sesong pluss de to neste sesongene. Mange har imidlertid brukt brikken i hele fem sesonger. Har en egen brikke, trenger  en ikke å melde seg på hvert enkelt løp. Da er det bare å møte opp til start kl.18:00.

Har en SRM-brikke kjøpt andre steder, koster det 150 for å delta og få samme "rettigheter" som ved kjøp av egen brikke.

Du melder deg på her.  Skal du kjøpe leiebrikke kun for i kveld, går det også an å kjøpe dette på Sognsvann fra kl.17:00, og helst ikke senere enn 17:30. Påmeldingen stenger  17:45

Tidenes tilbud på KONDIS-MELDEMSKAP
Sognsvann Rundt Medsols har gjort avtale med Kondis og tilbyr i kveld medlemskap for 100 kroner.
Dette unike tilbudet gjelder kun i kveld under Sognsvann Rundt Medsols. Kondis har et meget godt tilbud for øyeblikket til kr 289, men på Sognsvann i kveld er tilbudet eksepsjonelt godt!