Kick-Master Tom Rune Bertelsen forteller at det er tørt og fint i løypa nå, selv om påsken kommer to uker tidligere enn i fjor. Foreløpig er 109 løpere påmeldt, og Bertelsen håper at så mange som mulig melder seg på via nettet slik at det ikke blir kaos på morgenen før start.

Påmeldingen via Topp Tid er åpen til 5. april kl 12:00.
Startliste

Påskemaraton setter løyperekord neste hvert år. I fjor ble det deltagerrekord med 164 fullførende, året før var det rekort med 144 deltagere. Med over 109 påmeldte (44 på maraton, 65 på halv) allerede og tradisjonelt veldig mange sene påmeldinger kan det kanskje bli 200 i år.

Værprognosene sier skyet, oppholdsvær og lite vind og 8 grader midt på dagen. Fine løpsforhold altså, men ikke helt som fjorårets "sommervarme". Påskemaraton ble sommermaraton

I fjorårets løp var det Therese Falk, Romerike Ultraløperklubb og Knut Eraker Hole, Hadeland FIK (nå RU også på han) som var raskest med 3:40:39 og 2:37:00. På halvmaraton seiret Tone Gresslien og Øystein Mørk, SK Kraft med 1:27:16 og 1:10:37.

Løypa i Drammen er en rundløype på ca 5 kilometer gjennom bl.a. den idylliske Elveparken. Det blir tatt rundetider for hver passering - og disse samt sluttresultatet finner du på Topp Tid like etter løpet.

Samleside for Påskemaraton

Maraton_Wibeke_Andersen_og_maratondebutant_Linda_Klerud_IMG_1970.jpg

Wibeke Andersen, Romerike Ultraløperklubb sammen med maratondebuterende Linda Klerud, Fredrikstad IF (nå også RU) på fjorårets Påskemaraton der de i sommerværet løp inn til 5. og 6.plass (foto: Heming Leira).