Se også: Bare 715 ledige startplasser i Ecotrail Oslo

Ecotrail Oslo har i dag gått ut med denne meldingen:

VI SKAL ENDELIG DELE UT ALTRA-SKOENE

De 2500 første påmeldte til Ecotrail Oslo 21. mai, mottar et par terrengsko. Det er ikke en hvilken som helst sko dere får, den er nøye utvalgt av oss. Per i dag er det igjen bare 400 startlisenser som også inkluderer et gratis skopar, så vær rask på labben om du vil være med på gildet – de siste plassene kommer garantert til å få bein å gå på via påmeldingen i løpet av de neste dagene!

De 2500 parene har reist med en container fra USA, og nå er denne endelig ankommet Oslo. Alle som er i hovedstaden mellom 4.april og 21.mai kan hente sitt skopar i Sport 1 Storgata, mellom klokken 13-20 (mandag-lørdag). De som ikke har anledning, får skoene utdelt når de henter startnummeret 20.mai. Men har du noen som kan hente skoene for deg, må du sende en mail til Johan.storgata@sport1.no med en bekreftelse på hvem som kommer.

Ved utdeling må alle vise frem legitimasjon.

MERK: Sport 1 Storgata vil motta Altra-skoene daglig i perioden. Ved stor pågang kan det forekomme at butikken går tom for din størrelse, og da vil påfyll skje påfølgende dag. Hvis du kjenner at skoen trykker fordi du har valgt feil størrelse: Sport 1 Storgata kan dessverre ikke gjennomføre bytte av skostørrelse før etter at samtlige deltagere har hentet de bestilte skoene.

Untitledaltratest 96088 (640x273).jpg

Untitledaltratest 96091 (640x274).jpg

Untitledaltratest 96082 (640x277).jpg

Bildene: Herremodellen i Ecotrail-utgave.

Dette er skoen dere får:
Altra Superior 2.0 ble kåret til årets sko av det amerikanske bladet Runners World i fjor. Det er en lett terrengsko for både nybegynnere og erfarne løpere og er førstevalget på skogsstier og grusveier. Den har god demping, men er samtidig lett og myk. Undersålen er laget med TrailClaw såleteknologi, som gir godt grep. Overdelen har et materiale som gjør den slitesterk, den har samtidig få sømmer og tørker fort.

Som alle Altra-sko, er modellen romslig i tåboksen for å unngå at tærne gnager. Den er rett og slett formet som foten din. I mellomsålen og hælen er den derfor smalere slik at foten ikke sklir inne i skoen og skaper blemmer i ulendt terreng. Dette er også en nulldropp-sko, det vil si at det ikke er noen høydeforskjell på hælen og forfoten. Det er lettere å lande lengre frem på foten med en såkalt nulldropp-sko. Modellene har egen dame- og herrelest. Vekt: 246 gram herre, 212 gram dame.

Untitledaltratest 96121 (640x261).jpg

Untitledaltratest 96130 (640x264).jpg

Untitledaltratest 96124 (640x253).jpg

Bildene: Damemodellen i Ecotrail-utgave.

Fikk du også lyst på Altra terrengsko?
Vel, for å si det sånn, i butikken koster den nesten dobbelt så mye som startlisensen i Ecotrail Oslo. Ikke bare får du deg et par top notch terrengsko, det beste av alt er at du får delta i i løpet som kan by noen av Oslos fineste stier! Det er hva vi kaller et knalltilbud!

Påmelding og mer info finner du HER 
Du kan velge mellom 18, 30, 45 eller 80 km. Vi har også 18 km Nordic Walking for deg som vil.
Og ja, skotilbudet gjelder alle distanser.

Altra_sponser_EcoTrail_Sondre_Tomas_Esben_Thomas.jpg

Fra kunngjøringen av avtalen mellom Altra-importøren GetVitalSports AS og Ecotrail Oslo. Fra venstre ultraløper Sondre Amdahl, Ecotrail-arrangør Tomas Pinås, GetVital-sjefen Esben Blomberg og ultraløper Thomas Stordalen (foto:Olav Engen).

Altra og EcoTrail med unikt samarbeid