Trykk HER for å se alle medlemsfordeler

Bli Kondis-medlem og få Kondis hjem i postkassa, bladet for deg som har god kondisjon eller ønsker å få det!

Vi har to ulike innmeldingstilbud:

  1. Meld deg inn i dag og bli medlem fra nå og ut 2023. Du får 9 nummer av Kondis for 560,- kroner, og samtidig utnyttet alle våre medlemsfordeler. Du får også tilgang til mange gode treningssaker og intervjuer på nett som er forbeholdt våre medlemmer. Videre får du tilgang til digitale utgaver av alle bladene som har kommet ut etter januar 2016.
     
  2. Eller du kan tegne medlemskap ut 2024 og få et gavekort fra Löplabbet på 1500 kroner som velkomstgave. Merk at gavekortet ikke kan brukes i deres nettbutikk. Du må oppsøke en fysisk butikk for å få brukt det. Innmeldingsprisen på dette tilbudet er 2320 kroner. Du mottar 18 nummer av Kondis, og kan utnytte alle våre medlemsfordeler i over to år. Som medlem i Kondis får du 15 % rabatt på alt du handler hos Löplabbet. Du kan derfor handle varer for 1764 kroner for gavekortet. Nettoprisen for medlemskap ut 2024 blir da kun 556 kroner. Dette tilbudet med gavekort fra Löplabbet gjelder kun for nye medlemmer og utmeldte medlemmer som ikke har vært medlem de to siste årene. Gavekortene sendes i posten i begynnelsen av påfølgende måned etter at betalingen for medlemskapet er registrert hos oss. 

KJEMPETILBUD kan kun benyttes ved innmelding i Kondis!
Kjøp vår spreke tekniske T-skjorte med påtrykket «Treningsglede i hvert fraspark» på ryggen for kun 149 kroner inkludert porto og ekspedisjonsgebyr. Du sparer 100 kroner! Varer du kjøper utover medlemskapet kommer på egen faktura. 

Kundeservice medlemskap:
E-post: kondis@mediaconnect.no
Telefon: 23 33 91 72

OBS: Hvis du bestiller gavemedlemskap, vil mottaker av gaven motta en bekreftelse på e-post så snart du har bestilt medlemskapet. 

Her kan du melde inn familiemedlemmer: 
Skjema for å melde inn Familiemedlem
 

Meld deg inn ved å fylle ut skjemaet nedenfor:

Til din orientering: 

  • Vi trenger din adresse for å kunne sende deg bladet og faktura for medlemskapet. 
  • Din fødselsdato- og året du ble født bruker vi til å fastsette riktig størrelse på medlemskontingenten. Vi har en lavere pris til unge og til pensjonister. 
  • Ditt telefonnummer og din e-post vil vi kun bruke i unntakstilfeller for å gi deg viktig informasjon. Denne informasjonen blir lagret i vårt medlemsregister og vil ikke bli overlevert til utenforstående.
  • Hvis du melder deg ut, vil du kunne bli kontaktet av oss for tilbud de neste tre årene. Du kan når som helst gi oss beskjed om at du ikke ønsker en slik kontakt. 
  • Kondis tar personvernet på alvor og er opptatt av å beskytte personopplysningene til de vi er i kontakt med på best mulig måte. Du kan lese hele vår personvernerklæring her.
  • Ettersom du når du melder deg inn hos oss får full tilgang fra første dag til alle våre medlemsfordeler, alle plussaker på Kondis.no, og alle utgaver som har vært gitt ut av medlemsbladet siden januar 2016, kan du ikke benytte deg av angrerett ved nettkjøp når du tegner medlemskap hos oss. Medlemskapet løper fra innmelding, ut den perioden du har bestilt for, og fram til du gir oss beskjed om at du ikke ønsker å være medlem lenger.