Terrengtrimmen i Egersund ble startet i 2011 av Jon Arne Hoås og Thomas Hetland i samarbeid med Egersund IK friidrett. Den har stadig utviklet seg og fornyet seg. Nytt av året var at løp nummer to i år ble valgt som stafett for de voksne. Det ble en kjempesuksess med hele 24 fullførende lag og deltagerrekorden på 136 løpere ble kraftig slått. Hele 162 løpere, med stort og smått, fullførte en av distansen. Selv om været på pinsaften var litt kjøligere enn tidligere i uka, la det  ikke noe demper på arrangementet.

Fredrik Andersen som nå er med i Egersund IK friidrett hadde fått med seg to av sine søsken på laget #andersen. Laget avanserte til stadighet utover i stafetten og kunne få meter før mållinjen spurtslå laget Ponyville Motbakkelaug. Det var ellers mange tette dueller i denne stafetten som var 3 x 1,8 km og hvor hvert lag måtte bestå av begge kjønn.

Flere debutanter stilte opp, og forhåpentligvis vil mange av dem komme igjen når det er individuelle løp senere i år.

RESULTATER:    STAFETT        BARNELØP


Alle foto: Thomas Hetland.

TorsteinTengsareid_thIMG_9459.jpg
Torstein Tengsareid løp laget sitt Ponyville Motbakkelaug opp i en klar ledelse på første etappe. Denne ledelsen holdt til 20 m før målstreken på 3. etappe når #Andersen kom i full fart.

ThomasSleveland_thIMG_9467.jpg
Olav Hannisdal (5), Thomas Sleveland(3) og Troels Ravn (21) side om side på 1. etappe.

sindre_pettersonIMG_9535.jpg
Sindre Petterson (17) leder ann foran Ragna Skipstad (11) og  Vilde Rosland (12).

Ina_p_odland_thIMG_9642.jpg
Ina Odland Paulsen som kun er 9 år løper sammen med sin to år eldre søster og far Jan Thore Paulsen. Sin alder tatt i betraktning gjør hun en sterk etappe og har nok en stor fremtid foran seg som idrettsutøver med gode gener fra sine idrettsforeldre.

barn_thIMG_9360.jpg
Fult fokus i den minste barneløypa på 400 m.

barn2_thIMG_9375.jpg
Ivrige barn nærmer seg mål.

barn3_thIMG_9434.jpg
Spreke jenter i den første bakken i mellomløypa for barn.