Ganske akkurat en måned før det tråkkes løs på Tynset fredag 24. juni er det 153 påmeldte til "en real tredagers" i flott Østerdalsnatur. Dermed ser de ut til at rittet som hadde vel 200 fullførende i fjor, fortsetter den fine utviklingen fra de fire første årene. Nytt av året er at det arrangeres sykkelritt for barn på Tynset lørdag 25. juni.

Arrangørene kan friste med et fantastisk terreng å sykle i og ikke minst fornøyde deltakere fra tidligere utgaver. Team Trek Mesterhus-rytterne fra Tynset, Knut Erik Nesteby, Tor Halvor Bjørnstad-Tuveng og brødrene Anders og Eirik Fiskvik er også uvurdelige ambassadører for rittet. 

TransØsterdalen er dermed et av sykkelrittene som ser ut til å gå mot strømmen med sin økende popularitet. Så langt ser det ut til at fjorårets nyhet med tomanns-/kvinnelag ser ut ti l å bli enda mer populær med flere påmeldte pr. dato enn individuelt. Som de tre siste årene har de to første etappene både start og mål på Tynset før den siste etappen ender på Koppang. 

Fjorårets ritt ble vunnet av Ola Kjøren fra Stiftstaden SK og Berit Gjelten, CK Victoria/Team Trek Mesterhus etter rundt henholdsvis 9 og 11 timers sykling. 

TransØsterdalens nettsider
TransØsterdalen på Facebook
Samleside for TransØsterdalen med reportasje, bilder og resultater fra alle fire tidligere utgaver

Transosterdalen-forside.jpg