I disse løpene var det konkurranser både på enkeltdistanser og på kort-trippel (25, 30, 22 km) og ultra-trippel (25, 44, 82 km).

Aud Elisabeth Stuhr var eneste norske på kort-trippelen og sikret seg et godt utgangspunkt med seier fredag. Før søndagens konkurranse ledet hun med drøyt fem minutter, og med 5. plass (best av trippeldeltagerne) på distansen sikret hun seg en klar totalseier 10 minutter foran sveitsiske Diane Sadik. Samlet løpstid etter 77 km i terrenget var 7:06:56.

Reportasje fra fredagens løp: 
Stuhr vant første løpet i Sandsjöbacka Trail - videointervju med de norske

Reportasje fra lørdagens løp: 
Stuhr leder og to norske 2. plasser i Sandsjöbacka Trail trippel
 

Videointervju med Aud Elisabeth Stuhr etter den avsluttende 22 -kilometeren:


På ultra-trippelen for kvinner hadde Elisabeth Borgersen fra Bekkestua 3 minutter å ta igjen på svenske Sussi Lorinder. Det klarte hun ikke, men med 10:14:44 på 82 kilometeren og 18:02:46 totalt på 151 kilometer var hun bare 17 minutter etter den svenske vinneren på en soleklar 2. plass. Elisabeth er også svensk, men har bodd 30 år i Norge.

De to trippeldeltagerne ble slått av Linda Bengtsson (bor og jobber i Oslo) på 82 kilometeren. Linda imponerte med å løpe de 82 kilometerne på 9:00:55. 

På herrenes 82 kilometer ble det norsk mannefall ; Sondre Amdahl trakk seg allerede lørdag, han var ikke på noen måte restituert etter seieren på en 115 kilometer i Hong Hong 1. januar. Johannes Rummelhoff som lå på en sterk 2. plass i trippelen før søndagens løp måtte gi seg underveis, og de andre trippeldeltagerne startet ikke siste dag.

Den eneste norske som dermed fullførte 82-kilometeren var Asgeir Hjorthaug fra Romerike Ultraløperklubb. Han løp inn til 25. plass av 77 herreløpere med tiden 10:33:51.
 

ALLE RESULTATER ALLE DAGER (EQ-Timing)

Løpets hjemmeside

Løpets facebookside med mange bilder


IMG_6796 (1).jpg
Sondre Amdahl er coach for Aud Elisabeth Stuhr - og valgte søndag å løpe delvis sammen med henne selv om han selv ikke var en del av konkurransen (foto: Fredrik Ölmqvist)