– Min erfaring er utrolig bra bein på løpeintervaller 1-2 dager etter en god skitur, sier Marthe Katrine, som går på ski 1-2 ganger i uka både sommer og vinter. 

– På sommeren bytter jeg til rulleski, forteller hun, og legger til at turene er på alt fra 2-4 timer.

– Jeg er glad jeg som tidligere skiløper har grei nok teknikk til at jeg får veldig godt utbytte av ski som trening. Det å bruke hele kroppen, unngå slagene beina får under løpeøkter og samtidig få trent hjerte på en god måte er gull verdt. For min del er dette den beste måten å holde seg skadefri på og unngå andre vondter, sier hun.

Marthe Katrine er ambassadør i Kondis. Som ambassadør kan hun tilby alle som ønsker å melde seg inn i Kondis 100 kroner i rabatt når de oppgir hennes ambassadørkode på innmeldingsskjemaet. Marthe Katrine har ambassadørkode 707. Du kan melde deg inn her. 

Marthe Katrine Myhre
Samler kilometer: Marthe Katrine Myhre bruker langrennsskia for å sanke kilometer både sommer og vinter. (foto: Privat)
 

Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957