Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Du kan få tippekommisjonæren til å scanne strekkoden for din region og registrere den som din grasrotmottaker. Alternativt noterer du deg organisasjonsnummeret til din region og søker selv opp regionen som din grasrotmottaker på Norsk Tipping sine nettsider.
Annonser for grasrotmottaker

Du kan få tippekommisjonæren til å scanne strekkoden for din region og registrere den som din grasrotmottaker. Alternativt noterer du deg organisasjonsnummeret til din region og søker selv opp regionen som din grasrotmottaker på Norsk Tipping sine nettsider.

Du kan søke støtte til lokale aktiviteter fra vår grasrotandel

Kondis har tre lokale regioner som hver av dem har mottatt grasrotmidler gjennom flere år. Dette er midler som kun kan brukes til lokale aktiviteter. Medlemmer i Kondis kan søke om støtte fra sin region om de ønsker å arrangere kurs, samlinger eller sosiale aktiviteter i sitt område.
Publisert
Artikkelen fortsetter under annonsen


Det fine med grasrotandelen er at den er forbeholdt lokale aktiviteter. Videre er det slik at de pengene som samles inn lokalt, blir fordelt lokalt. Dette innebærer at jo flere i din region som oppretter Kondisorganisasjonen i din region som sin grasrotmottaker, jo mer penger får Kondisregionen din å rutte med. Det kan derfor være lurt også å høre med andre du kjenner om de kan tenke seg å opprette Kondis som sin grasrotmottaker. 

Det innebærer ingen kostnader for den som tipper når han/hun oppretter noen som mottaker av sin grasrotandel. Når vedkommende tipper går sju prosent av det vedkommende tipper for direkte til den vedkommende har opprettet som sin grasrotmottaker. Dersom du f.eks. bor i et av fylkene Møre og Romsdal, Trøndelag, Nordland, eller Troms og Finnmark, og du oppretter Kondis Region Nord som din grasrotmottaker, vil Kondis Region Nord motta 7 kroner for hver 100-lapp du tipper for hos Norsk Tipping. Du kan lese mer om grasrotandelen her

Kondis har begrenset økonomi til å støtte lokale aktiviteter utover det som vi får inn i grasrotmidler. Vi setter derfor svært stor pris på at dere medlemmer oppretter Kondis som deres grasrotmottaker, og at Norsk Tipping gjennom grasrotandelen fører deler av overskuddet tilbake til Kondismedlemmene på denne måten. 

 
Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957
 

 

Kommentarer

Alle kommentarer må undertegnes med fullt navn, fornavn og etternavn.
Vi forbeholder oss rett til også å utelate kommentarer som er av sjikanerende, politisk eller injurierende art.

Posting