Det blir ingen vanlig Birken Skifestival i 2021, men Birken planlegger å arrangere en begrenset og trygg utgave av det klassiske Birkebeinerrennet 54 km med både elite og mosjonister fra 19. til 21. mars. Rennet vil gå over tre dager og antall deltagere fordeles i startpuljer med et antall som er forsvarlig gjennom helga.

Her er det per 11. januar 2317 påmeldte, inkludert noe over 200 i eliteklassene der hovedtyngden er deltagere fra Ski Classics teamene. Fortsatt er det mulig for "alle" på melde seg på, det er ca 500 ledige plasser to måneder før rennet.

Påmelding
Startlister

Les mer på Birkens hjemmeside

Alle sidearrangementene utgår, det betyr at UngdomsBirken, BarneBirken, SkøyteBirken, TurBirken og StafettBirken ikke arrangeres i 2021. Men, i tillegg til et nedskalert Birkebeinerrenn over tre dager, med ca 3000 deltagere, vil det være mulig å delta i VinterBirken QR.

VinterBirken QR er et supplement til Birkebeinerrennet som gjennomføres fra 6. februar til 7. mars i den originale Birkebeinerløypa. Gå når du vil, når det passer deg og få godkjent din Birkendeltagelse.

Birkebeinerrrennet Birken SKI 2019. Foto: Geir Olsen / BIRKEN
En flott dag i løypa i Birkebeinerrennet 2019. (Foto: Birken/Geir Olsen)

Kondis.no
2020 Birkebeinerrennet er avlyst på grunn av smittefare
2019 Vel gjennomført Birkebeinerrenn 2019
Samleside for Birkebeinerrennet

 

Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957