Sportienda har som mål å forenkle prosessen med å kjøpe og selge brukte sykler av høy kvalitet. De tilbyr en trygg og enkel måte å selge eller bytte inn sykler gjennom deres partnere i sportsbransjen. Sportienda tar ansvar for å sertifisere og sjekke syklene grundig før de selges videre på deres egen plattform. Kundene kan derfor være trygge på at syklene er i god stand og av høy kvalitet.

sportendia4.jpg

Om selskapet og teamet

Selskapet som driver Sportienda er Npluss1 AS. Selskapet ble etablert våren 2021. Sportienda ble lansert som pilot sommeren 2021 og det ble gjort markedsundersøkelser og justeringer på konseptet. Frem til våren 2022 har teamet bestående av erfarene forretningsutviklere, ingeniører og personer med lang erfaring fra sykkelbransjen arbeidet intenst med å implementere konsept, systemer og partnere. De har også mottatt tilskudd fra Innovasjon Norge.

Sportienda kjøper kun sykler de er trygge på at de gjennom service, reparasjon og «shining» kan garantere vil være i den tilstanden du kan forvente når den ankommer døren din.
 

Medlemsfordel

Som medlem hos Kondis kan du kjøpe produkter i Sportiendas nettbutikk med kroner 1000,- i avslag. Rabatten blir gitt ved hjelp av en rabattkode som du finner på våre fordelsoversikt på medlemssidene. Rabatten gjelder ikke ved auksjoner hos Sportienda.

Bli medlem i Kondis
Besøk sportienda.com