I et felt som var satt opp med utøvere fra G-17 og G-18/19 samt en enslig B-løper var det Ådne Nesje Hernes tok som tok grep om løpet fra start. Han fosset inn til seier i heatet og G-17-klassen med klar margin og fikk en tid bedre enn utepersen sin. På neste plass i samme aldersklasse fulgte Fredrik Thomassen fra Fyllingen IL med en halvt minutts forbedring av persen sin satt utendørs.

Andreas Døske fra Haugesund Idrettslag Friidrett vant G-17 og det var også han som var nærmest Ådne Nesje Hernes i heatet.

Andreas Døske.

Fredrik Thomassen fra Fyllingen IL med et halvt minutts forbedring av persen sin satt utendørs.

Jakob Jordåen Molvik med Kristoffer Nilsen-Apelthun Færø i rygg, som løp i menn senior.

Fyllingen-trener Hilde Stokvold Gundersen gleder seg over en solid forbedring av persen for Fredrik Thomassen. Simon Nåmdal gleder seg også.