Kjetil Finstad.jpgKjetil Finstad er en av initiativtakerne som ønsker å motivere til ekstra innsats i de flotte skiløypene i Elverum de kommende fire ukene. (Fot: Sigurd Westgård)

Det varierte og godt preparerte løypenettet i Elverum benyttes, men det gjøres oppmerksom på at arrangørene ikke har noen særavtale om preparering av de aktuelle traséene. Touren går altså under de rådende og varierende forhold i løpet av uka.

Gratis-tilbud 

Elverum turforening, Strandbygda IL, Hernes IL og Jømna/Heradsbygd IL gjør en strålende jobb med løypenettet, så deltakerne oppfordres til å støtte disse med bidrag til løypekjøring. Deltakelsen i konkurransen er gratis og skjer selvsagt på eget ansvar. Det er også viktig å ta hensyn til andre skiløpere. Segmentjegere har som kjent ingen forkjørsrett i løypene!

​Det er skientusiastene  Amund Sigstad, Kjetil Finstad, Rune Gilde og Rolf Bakken som står bak årets lavterskeltilbud med ski på beina. Det trekkes ut premier blant alle som fullfører de fire etappene. 

1. etappe i fristil

Første etappe er en kort og variert etappe i fristil som går fra løypekrysset på Starmoen til Sandkrysset ca. 2,3 km. lenger sør. Deltakelse i denne etappen er gjeldende fom. mandag 7. til og med søndag 13. mars.

Stravasegment:  1. etappe Tour de ski Elverum 2022

Skiløype Starmoen.jpgFra den korte og variert førsteetappe over jordene fra krysset nedenfor Svenkerudvollen i retning Heradsbygd. (Foto: Rolf Bakken)

Mer info om Tour de ski Elverum:

Tour de ski Elverum 2022 på Facebook
Tour de Ski Slit og Kut på Facebook

Tour de ski Elverum 2021:

Forhåndsomtale: Virtuelt comeback for Tour de ski Elverum 
Resultater: Jørgen Stensløkken best av 43 i Tour de Ski i Elverum

Reportasjer fra tidligere utgaver av Tour de ski Elverum:

(2017: Tour de Ski Elverum på Facebook)
2016: Ny vri - "gamle" vinnere i Tour de Ski Elverum
2015: Spenning i strålende Tour de Ski Elverum
2014: Spurtoppgjør i Tour de Ski Elverum 
2013: Vegard vant i vinden på Varden
2012: Hernes-seire i Tour de Ski Elverum
2011: Seriøs skimoro i Elverum
 

Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957