Produkttest:
Adidas AdiZero Boston er en lett treningssko. Men på lengre gateløp, og for løpere som ikke er vant med rendyrkede konkurransesko, kan en sko som dette fint fungere som en konkurransesko også.
%3Cb%3EAdidas+AdiZero+Boston%3A%3C%2Fb%3E+En+lett+treningssko+som+ogs%E5+kan+benyttes+til+lange+gatel%F8p.+
Adidas AdiZero Boston: En lett treningssko som også kan benyttes til lange gateløp.
Passform
Boston har Adidas sin velkjente middels til brede passform, men kan (i alle fall i starten) virke noe trang over forfoten. Øvre del av hælkappen er myk og skånsom for akilles, og skoen er ellers også myk og fleksibel i sin mellomsåle.

Boston har oppbygning som kan minne om en sko for mengdetrening, men har god løpsfølelse og vekt som ligger blant de letteste skoene innen kategorien lette treningssko.

Bruk
AdiZero Boston er en sko som kan brukes både til rolig og hurtig løping. Skoens oppbygning og støtdemping gjør Boston best egnet til løping på asfalt og grusvei. På ulendt underlag, som skogsveier og stier, kan den virke noe ustabil. Kanskje først og fremst på grunn av oppbygningen og dertil noe redusert følelse mot underlaget.

Støtdempingen er god, og responsen i frasparket like så. Løpsfølelsen er bra for en sko i denne vektklassen og med den oppbygningen og støtdempingen den har å by på.

Anbefales for
AdiZero Boston passer fint for godt trente løpere som ønsker en lett treningssko for rolige og noe hurtigere løpeturer. For mosjonister og tyngre løpere er dette en sko som kan være aktuell både til intervalltrening og konkurranser.

Vekt: 266 g
Pris: 1200 kr

Testet av: Bjørn Johannessen

AdiZero Boston selges bl.a hos Löplabbet

Og husk at alle medlemmer av KONDIS får 15% rabatt på varene til Løplabbet.

Les om flere medlemsfordeler og meld deg inn i KONDIS her.