For første gang vil løpere på alle nivåer kunne følge sine løp ved hjelp av GPS-teknologi og måling av puls via håndleddet, lytte til sin favorittmusikk og få personlig trening via sanntidstale alt i én enkel, lett løpeklokke med berøringsskjerm. 

– Ved å kombinere de nyeste innovasjonene, som Mio håndleddbasert pulsteknologi, design og brukervennlig navigasjon, bryter vi bevisst malen som definerer løpeklokker. Men det er ikke bare det som skiller oss fra konkurrentene. Som en del av vårt miCoach treningssystem gjør SMART RUN smart trening både enkelt og tilgjengelig. Enten du er nybegynner, trener for konkurranse eller maraton, vil miCoach SMART RUN gjøre treningen mer effektiv slik at du lettere oppnår resultatene du ønsker, sier Thomas Mietinen, Country Marketing Manager i adidas Norge as.

Intervall-  eller sonetrening er den beste måten å forbedre styrke, hurtighet og utholdenhet på. MiCoach -systemet bygger på dette konseptet med fire ulike fargede soner - blå, grønn, gul og rød. SMART RUN bruker disse sonene til å veilede deg gjennom hele treningen. Veiledning kommer i ulike former, både gjennom vibrasjon og gjennom en 1,45 " berøringsskjerm i farger. Dersom du bruker et Bluetooth-headset, vil den digitale treneren fortelle deg hvilken treningssone du skal være i, mens du løper. Mer enn 400 anatomisk riktige animasjoner kombineres for å lage hundrevis av treningsøkter og planer. Animasjonene spilles rett av på klokken og bidrar til å veilede deg riktig gjennom hver repetisjon og runde.

– Mange løpere opplever å ikke få nok ut av sine vanlige løpeklokker. Mange er tungvinte og det er komplisert å lage sine egne treningsplaner eller overføre informasjon. Dette forandrer vi med SMART RUN. Den vil være fullt integrert med vår webplattform så alt kan synkroniseres sømløst over WLAN, avslutter Mietinen.

miCoach SMART RUN har et lekkert design med atletiske linjer, rustfrie stålkanter og såkalt gorillaglass. Tilgjengelig i alle Löplabbets avdelinger fra 1. desember, veiledende pris er kr. 4000.

Og husk at alle medlemmer av KONDIS får 15% rabatt på varene til Löplabbet.
Les om flere medlemsfordeler og meld deg inn i KONDIS her.

Adidas_miCoach_SMART_RUN_detail_3.jpg

Det gjøres oppmerksom på at kondis.no ikke har testet produktet. Denne omtalen er helt eller delvis basert på en pressemelding og representerer ikke nødvendigvis kondis.nos syn på produktet.