Unionsmatchen er en kretskonkurranse mellom 4 o-kretser fra Norge og 4 fra Sverige for ungdommer i alderen 13-16 år, hvor hver krets stiller med 7 løpere i hver av de 4 klassene. Klassene følger vanlig klasseinndeling i orientering, dvs D13-14, H13-14, D15-16 og H15-16. Følgende kretser var i år representert: Akerhus og Oslo, Buskerud, Østfold og Mjøs-o (oppland/Hedmark), mens fra Sverige deltar: Göteborg, Västergötland, Halland-Skåne og Bohuslän-Dal. De to siste årene har ungdommene fra Västergötland stukket av med seieren, dermed snakte det ekstra godt med norsk seier i år.

Lørdag ble de indviduelle konkurransene arrangert og her ble det mange gode norske plasseringer med blant annet seier i samtlige klasser: Jenter 13-14 år ble vunnet av Maja Mo Hjelseth, Nydalen foran tre svenske jenter. Her ble det 5. og 6. plass til to løpere fra Buskerud: Ingvild Gustafsson og  Marie Kvarme.

Jenter 15-16 ble vunnet av Kongsbergs Åsne Haavengen, mens Pia Young Vik, Nydalen ble nr 2, mens Oda Scheele, Nydalen ble nr 4.

Gutter 13-14 år ble vunnet av Lars Lien, Gjøvard, mens Henrik Julian Fontes Aarbu  og Ole Gunnar Kleppa Madslien fra hhv Østfold og Mjøso, fulgte på 4. og 5. plass.

Gutter 15-16 ble vunnet av Kornelius Kriszat-Løvfald, Nydalen, mens Teodor Mo Hjelseth, Nydalen og Nils Tveite, Ås-UMB fulgte på 3. og 4. plass.

Søndagens stafett ble som alltid en spennende avslutning på Unionsmatchen. Her består hvert lag av 4 løpere fordelt på en fra hver av de individuelle klassene. Det ble til slutt dobbeltseier til Akerhus og Oslo med deres 1. og 2. lag, hvor det til slutt skilte kun 26 sekunder. Her fulgte Göteborgs 1.lag på 3. plass, men de var 5,17 min bak. Mjøs-o fulgt så på 7.plass før AKerhus og Oslo lag 7 ble nr 8.