Det er 3 forskjellige distanser i dette løpet, der den korteste er på 12 kilometer, og så en litt lengre på 25 kilometer, og den lengste er 34 kilometer lang. Det var denne lengste distansen vår norske fjelløper Anders Kjærevik vant, i konkurranse med hovedsakelig spanske løpere.

Anders Kjærevik gjennomførte løpet sitt gjennom de 34 kilometerne og 1800 høydemeterne på 3:05:49. Nestemann var over 8 minutter etter Anders i mål, så dette var et sterkt løp av fjelløperen fra Hardanger.

– Det var en nydelig løype. Jeg tok det som del av en treningsleir og oppkjøring mot Transgrancanaria marathon, forteller Anders Kjærevik til Kondis.

Transgrancanaria Marathon går 22. – 26. februar.

– Løpet er en del av en cup her på øya, så konkurransen hadde sånn passe høyt nivå, sier Anders fra sin treningsleir på Gran Canaria.

Anders Kjærevik har de siste årene drevet et ganske heftig treningsregime for å bli best mulig på fjelløping, der han har sin sterkeste side på fryktløs utforløping.