Palma de Mallorca Marathon er et arrangement som går over tre dager med frokostløp og barneløp på fredag og lørdag, mens hovedløpene som omfatter 10 km, halvmaraton og maraton går på søndag. I år var det i alt 7581 fullførende på de tre distansene på søndag, fordelt med 1074 på maraton, 3914 på halvmaraton og 2593 som løp 10 km. Dessverre så er resultatlistene fra løpet ikke søkbare på nasjon og det er derfor også vanskelig å identifisere de norske som deltok, og listene over norske resultater gitt under er således ufullstendige og kan eventuelt bli oppdatert.

På halvmaraton var det jevnt mellom de tre beste med 11 sekunder som skilte, og Erlend Skippervik Sætre måtte med 1.15.24 se seg slått med seks sekunder av tyske Jüngen Wittman som kom inn på 1.15.18, mens nok en en tysk løper, Balthasar Larisch, kom på tredjeplass med 1.15.29. Kvinneklassen ble vunnet av tsjekkiske Nela Küffnerovanela på 1.23.57. Beste norske på kvinnesiden ble Åslaug Golf Kaardal fra Lærdal på 56. plass med 1.41.27. En video fra målgang på halvmaraton menn kan ses her.

På maraton vant den spanske ultraløperen Tofol Castanyer herreklassen på 2.31.19 med sveitsiske Marco de Martin på andreplass drøyt to minutter bak vinneren. Også kvinneklassen ble vunnet av en spansk løper,  Rosaura Casado som kom inn på  2.57.13.  Beste norske på maraton ser ut til å ha blitt Mariann Nornes som kom på 29. plass i kvinneklassen med 3.46.46.

Det ble svenske og engelske seiere på 10 km ved henholdsvis David Nilsson som løp på 31.50 og Lisa Palmer-Blount som løp på 36.57. Også på 10 km deltok det flere norske og av disse synes Hannah Thunnes å være beste løper med  44.09 og 20. plass i kvinneklassen.