Rapport fra Bjørn Grønvold:
Det var fem minusgrader på Nordstumoen men ikke noe snø. Dette gjorde det litt surt og kaldt til det som var årets siste terengløp. Gledlig var det likevel at fire menn og seks gutter stilte opp og fikk ei fin treningsøkt.

Etter ei god oppvarming ble først gutta sendt avgårde på 2 km. Amund Stenvoll tok raskt teten med Sverre Grønvold hakk i hel. Bror, Martin Grønvold, ledet an en trio som besto av ham, Svend Overin Myrbakken og Trym Overin Lunde. Vegard Hem Johansen slet med ei skade i kneet og tok det litt rolig i dag. Amund økte forspranget jevnt og trutt, og i mål var han suveren. Sluttiden ble 7.37 og det er kun  fire sekunder bak løyperekorden fra forrige gang. Sverre holdt 2. plass, mens Trym hadde kjørt i fra Martin og Svend på slutten. Både Martin og Svend satte ny perser i løypa og det er bra.

De voksne ble sendt ut  fem min bak ungene, og her var det ventet lett match for Petter Kristiansen. Han løp jevnt fint og kom inn på pene 18.42. Severin Myrbakken fulgte ganske nære på 19.49. Christian Mathiesen hengte  seg på nesten opp til toppen ved 2 km. Derfra og inn hadde Severin kjørt i fra sin jevngamle klubbkompis. Debutant Martin Granlien synes også at det hadde vært ei bra treningsøkt.

Resultater fra terrengløp på Nordstumoen  06.11.2010:

Gutter 2 km:
1. Amund Stenvoll                                 7.37
2. Sverre Grønvold                                 8.05
3. Trym Overein Myrbakken (Røa IL)  8.31
4. Martin Grønvold                                 8.43
5. Svend Overein Myrbakken               8.50
6. Vegard Hem Johansen                 10.35

Menn 5 km
1. Petter Kristiansen                           18.42
2. Severin Myrbakken                         19.49
3. Christian Mathiesen                       21.26
4. Martin Granlien                                23.15