Oppdelt i startpuljer etter alder var det 206 barn som gjennomførte sin utgave av Grenserittet som gikk i områdene ved Fredriksten Kro og Carl XII-støtta på Fredriksten Festning i Halden. I likhet med tidligere år var det høy innsats og stor stemning blant de ivrige ungene som deltok. 

Se stor bildekavalkade over

Rett før ungene satte i gang med sitt ritt, passerte årets utgave av Grenserittet antall påmeldte i fjorårets ritt. I skrivende stund er det 2944 registrerte i startlista, og det ser dermed ut som den 20. utgaven av Grenserittet kan få en liten opptur etter de siste års kraftige nedgang i antall deltakere. 
 

Og noen bilder til nedenfor

3-4-aaringer_Festningkroa_AZ3T0053.jpgDe minste: 3-4-åringene slapp unna de tøffeste bakkene og alle kom trygt til mål etter stor støtte fra foreldrene. Dvs. noen brydde seg ikke om hvor mål var. Jenta til venstre styrer greit unna mål og opptrer heller i farens film. Gutten rett foran er i tvil: Skal han kjøre mot fotografen og kanskje komme på kondis.no eller svinge mot mål? Han valgte å bli fotografert. (Foto: Kjell Vigestad)

5aar_foerst_i_loeypa_A20G2479.jpg
Først i løypa: Vi ser den femåringen som var raskest av alle i et stort felt med femåringer. Første siffer i startnummeret angir alderen. Men her var plass til alle og alle fikk samme premien. Foto: Kjell Vigestad

5aar_Christine_Anabell_graater_A20G2557.jpg
En stor dag: Christine Anabell hadde gledet seg til Grenserittet Barn i to måneder, og når dagen kom så ble det nesten for mye for henne. Hun gråt i skrekkblandet "fryd" både før start og underveis. Men etter hvert tok syklingen overhånd. (Foto: Kjell Vigestad) 

5aar_Christina_Anabell_hadde_gledet_seg_AZ3T0173.jpg
Med medaljen: Christine Anabell var blant de aller raskeste femåringene. Hun hadde tydeligvis ikke bare gledet seg til rittet, men også trent for det. Men det er ikke ofte man ser noen som gråter underveis, men likevel sykler nesten fortest av alle. (Foto: Kjell Vigestad)

7-9aar_klar_til_start_AZ3T0175.jpg
Klar til start: Når speaker Erik Østlie spør om de er klar til start, gir 7-9-åringene et klar svar: JA! (Foto: Kjell Vigestad)

Startlister for Grenserittet 2018

Arrangementets hjemmeside

Se samleside for alle tidligere års kondis.no-reportasjer fra Grenserittet