(Tekst opg foto: Stein Arne Negård)

Samlingsplass i skogen i duskregn.jpg
Samlingsplass i skogen i duskregn.


Det var i hovedsak furuskog med god sikt og løpbarhet, men småkupert og detaljrikt, noe som gjorde det o-teknisk utfordrende og fint. Her måtte man lese kartet nøye og følge med på kompasskursen. Det var mange poster ute i skogen, så det var best å sjekke kodene på postene så man var på riktig post.

Drøyt 120 løpere stilt til start for og testet ut sine orienteringskunnskaper og kondisjon. De fleste deltakerne på bedriftsorienteringsløpene har mange års erfarenhet med kart og kompass, så dette bør man vel snart kunne? Men nei da, her gjøres nye feil, til og med samme igjen og igjen. Det er det som er så fascinerende med denne idretten uansett alder og løypelengde. Kveldens løyper var fra 1,7 km til 5,4 km fordelt i damer og herreklasser.

Neste tirsdag er det bedrift o-løp på Toten.

Blide damer s¢ker ly ved restavfallet.jpg
Blide damer søkte ly ved restavfallet.

Resultater (Kommer onsdag)
Terminliste og påmelding 
Innlandet bedriftsidrettskrets Orienteringsutvalget

Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957