FJORDKRAFT BERGEN CITY MARATHON UTSETTES!

- Vi beklager å måtte melde at vårt løp 24. april dessverre ikke lar seg gjennomføre med dagens restriksjoner, skriver arrangørenTurn og Idrettsforeningen Viking på løpets hjemmeside.

- Vi har i lengre tid jobbet med flere alternative planer for årets løp, men myndighetene gir ikke tillatelse til gjennomføring slik smittesituasjonen er nå. Fjordkraft Bergen City Marathon utsettes derfor til 28. august 2021.  Alle påmeldte deltakere overføres direkte til den nye datoen.

Alt du trenger å vite om Fjordkraft Bergen City Marathon finner du på løpets hjemmeside.
 

3J6A3285_640.jpg
Folkehav før start i 2017. (Foto: Arne Dag Myking)
 

Størst utenfor Oslo

Bergen City Marathon er et av Norges desidert største løpsarrangemet. I 2019 var det bare Holmenkollstafetten og Oslo Maraton som samlet flere deltakere - da 599 fullførte maraton og 4506 fullførte den halve distansen. I tillegg var det 385 stafettlag og 1305 på 5 km og mange på barneløpet slik at totalen kom opp i 10665 fullførende. 

I fjor måtte løpet utsettes og senere avlyses., i år håper man selvsagt at det går bra med denne utsettelsen og at det blir løpsfest med målgang på Bryggen i Bergen i slutten av august.

Løpets hjemmeside
Facebook

 

Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957